COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Pireus - Thira on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Pireus satamaan Thira

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ateena - Kykladit lautat sivullamme.

Pireus - Thira lauttaoperaattorit

  • 14 Sailings Weekly 7 hr 25 min
  • Get price
  • 1 Sailing Weekly 10 hr 10 min
  • Get price
  • 14 Sailings Weekly 4 hr 45 min
  • Get price
  • 2 Sailings Weekly 11 hr 50 min
  • Get price
  • 3 Sailings Weekly 6 hr 5 min
  • Get price
  • 3 Sailings Weekly 6 hr 45 min
  • Get price

Laiva Pireuksesta Thiralle

Ateenan ja Kykladien välillä Pireus-Thira reitillä liikennöi tällä hetkellä 5 laivayhtiötä; Blue Star Ferries, Anek Lines, Zante Ferries, Sea Jets sekä Hellenic Seaways. Blue Star Ferries kulkee reitillä jopa 16 kertaa viikossa, Anek Lines kahdesti viikossa, Zante Ferries kolmesti viikossa, Sea Jets jopa kolmesti päivässä ja Hellenic Seaways kulkee jopa 14 kertaa viikossa.
Kaikkiaan Pireus-Thira reitillä tehdään viikoittain jopa 56 ylitystä. Koska tarjolla on 5 laivayhtiötä, suosittelemme laivayhtiöiden hintojen vertailua, jotta löydät parhaan ajankohdan sekä hinnan juuri sinulle.

Pireus opas

Piraeus on satamakaupunki Kreikassa. Kaupunki sijaitsee Saronikoksen lahdella Attikan alueella Kreikassa ja on osa Ateenan kaupunkialuetta. Ateeenan keskusta on noin 12 km päässä Piraeuksesta. Piraeuksen keskusta ei ole paikka, jossa kävijät haluavat viipyä, sillä se on ylikuormitettu liikenteellä. Sen satamatiomistojen, pankkien ja julkisten rakennusten takana on sekamelska kävelykatuja ja ostoskatuja. Houkuttelevin kaupunginosa sijaitsee idässä Zea Marinan ja matkailijoiden Mikrolimano sataman alueella, joka on vuorattu kahviloillaa, ravintoloillaa ja baareilla.

Piraeuksen satama on tärkein satama Kreikassa, suurin matkustajasatama Euroopassa ja kolmanneksi suurin maailmassa, ja se on Kreikan kauppamerenkulun ja suuren kauppalaivaston keskus. Tilat satamassa on hiljattain kunnostettu ja palvelujen laatu on parantunut merkittävästi. Näitä ovat pankkiautomaatit, valuutanvaihto, ravintoloita, baareja, taksit ja monenlaisia matkatoimistoja jotka myyvät lauttalippuja. Satamasta lähtee lauttoja Kreetalle, Kykladeille, Dodekanesialle, Kreikan itäosiin ja suurelle osalle Pohjois- ja Itä-Egeanmeren saarille.


Thira opas

Thira on kreikkalaisten Santorinin saarten pääsaari ja niistä suurin. Se sijaitsee eteläisessä Egeanmeressä noin 200 kilometriä manner-Kreikasta kaakkoon.
Santorinin saaret ovat valtavan räjähtävän tulivuorenpurkauksen jäännös. Purkaus tuhosi alunperin yhtenäisen saaren alkuperäiset kylät ja muodosti nykyisen räjähdyskraatterin.
Dramaattisine maisemineen, mykistyttävine auringonlaskuineen ja kauniine rantoineen Thiran valtava suosio lomailijoiden keskuudessa ei ole mikään yllätys.