Ateena (Piraeus)
Santorini (Thira)
Lautat maahan Kykladit
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Laiva Pireuksesta Thiralle

Ateenan ja Kykladien välillä Pireus-Thira reitillä liikennöi tällä hetkellä 5 laivayhtiötä; Blue Star Ferries, Anek Lines, Zante Ferries, Sea Jets sekä Hellenic Seaways. Blue Star Ferries kulkee reitillä jopa 16 kertaa viikossa, Anek Lines kahdesti viikossa, Zante Ferries kolmesti viikossa, Sea Jets jopa kolmesti päivässä ja Hellenic Seaways kulkee jopa 14 kertaa viikossa.
Kaikkiaan Pireus-Thira reitillä tehdään viikoittain jopa 56 ylitystä. Koska tarjolla on 5 laivayhtiötä, suosittelemme laivayhtiöiden hintojen vertailua, jotta löydät parhaan ajankohdan sekä hinnan juuri sinulle.

Lauttavaihtoehdot satamasta Ateena (Piraeus) satamaan Santorini (Thira)

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ateena - Kykladit lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Pireus - Thira?

Lautan ylitysaika Pireus - Thira on noin 7h 47m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Pireus - Thira?

Pireus to Thira lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Pireus - Thira on 219 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Pireus - Thira?

On olemassa 6 suosittuja lauttaoperaattoreita Pireus ja Thira välillä. Nämä ovat
  • Blue Star Ferries
  • Anek Lines
  • SeaJets
  • Zante Ferries
  • Cyclades Fast Ferries
  • Aegean Sea Lines

Miten voin varata lauttalippuja Pireus - Thira?

Varaa lautat reitiltä Pireus kohteeseen Thira tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Mikä on etäisyys Pireus ja Thira välillä?

Etäisyys Pireus ja Thira välillä on noin 137 meripeninkulmaa.

Ateena (Piraeus) opas

Piraeus on satamakaupunki Kreikassa. Kaupunki sijaitsee Saronikoksen lahdella Attikan alueella Kreikassa ja on osa Ateenan kaupunkialuetta. Ateeenan keskusta on noin 12 km päässä Piraeuksesta. Piraeuksen keskusta ei ole paikka, jossa kävijät haluavat viipyä, sillä se on ylikuormitettu liikenteellä. Sen satamatiomistojen, pankkien ja julkisten rakennusten takana on sekamelska kävelykatuja ja ostoskatuja. Houkuttelevin kaupunginosa sijaitsee idässä Zea Marinan ja matkailijoiden Mikrolimano sataman alueella, joka on vuorattu kahviloillaa, ravintoloillaa ja baareilla.

Piraeuksen satama on tärkein satama Kreikassa, suurin matkustajasatama Euroopassa ja kolmanneksi suurin maailmassa, ja se on Kreikan kauppamerenkulun ja suuren kauppalaivaston keskus. Tilat satamassa on hiljattain kunnostettu ja palvelujen laatu on parantunut merkittävästi. Näitä ovat pankkiautomaatit, valuutanvaihto, ravintoloita, baareja, taksit ja monenlaisia matkatoimistoja jotka myyvät lauttalippuja. Satamasta lähtee lauttoja Kreetalle, Kykladeille, Dodekanesialle, Kreikan itäosiin ja suurelle osalle Pohjois- ja Itä-Egeanmeren saarille.


Santorini (Thira) opas

Kreikan Santorinin saari kuuluu Kykladien saariryhmään etelä-Egeanmerellä. Santorini on kuuluisa tulivuoren historiasta, joka on hyvin paljon muokannut saarta, joka voidaan nähdä tänään, luoden surrealistisen ja melko ainutlaatuisen maiseman. Vedellä täytetty "Caldera" kraatteri on edelleen tuttu näky kaikille niille, jotka käyvät Santorinilla, ja sitä ympäröi muuri värikkäitä kallioita, jotka ovat yleensä täynnä viehättäviä taloja. Santorini on myös tunnettu sen kauniista rannoista, antiikin arkeologisista kohteista, sen vilkkaasta satamasta Athinioksessa, ja sen aivan huikeista auringonlaskuista, jotka vaikuttavat sitäkin näyttävimmiltä kun ne nähdään Oian kylässä, saaren pohjoisimmassa kärjessä. Fira on saaren pääkaupunki ja sijaitsee itse Calderan vieressä. Saaren rannat ovat erittäin erottuvoa, niissä on tumma vulkaaninen hiekka, joka voi usein tulla erittäin kuumaksi, jolloin aurinkotuoli tai pyyhe on erittäin tarpeellinen ajoittain. Yleensä parhaat rannat ovat itärannikolla. Aina suosittu ranta on Perisa, ja hieman etelämpänä, Perivoloksen uimaranta on myös erittäin huomionarvoinen, kuten Red Beach, lähellä Muinaista Akrotiria, jossa korkeaa punaista kalliota on vaikea olla huomaamatta.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 17/06/002024 ja 23.6.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
SeaJets 07:00 11:50 4 tuntia 50 minuuttia Mon, Ke, To, Pe, La, Sun
Zante Ferries 07:00 17:00 10 tuntia Sun
Blue Star Ferries 07:25 14:50 7 tuntia 25 minuuttia Jokapäiväinen
SeaJets 08:00 12:50 4 tuntia 50 minuuttia Mon, La, Sun
SeaJets 09:00 13:50 4 tuntia 50 minuuttia To, Pe, La, Sun
Cyclades Fast Ferries 09:00 15:45 6 tuntia 45 minuuttia Mon, Ke, La
SeaJets 09:30 14:30 5 tuntia Mon, Ke
SeaJets 16:00 22:00 6 tuntia Mon, Pe, La, Sun
SeaJets 16:00 22:05 6 tuntia 5 minuuttia Ke
SeaJets 16:10 22:15 6 tuntia 5 minuuttia To
Blue Star Ferries 17:00 23:05 6 tuntia 5 minuuttia Ti, To, La
Blue Star Ferries 17:30 02:20 8 tuntia 50 minuuttia Ti, To, La, Sun
Blue Star Ferries 17:30 02:45 9 tuntia 15 minuuttia Mon, Pe
Blue Star Ferries 17:30 03:20 9 tuntia 50 minuuttia Ke
Zante Ferries 22:30 09:55 11 tuntia 25 minuuttia Ti

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.