Bornholm

Vertaile lauttoja maasta Bornholm maahan Puola

Maan Bornholm ja Puola välillä on 1 ferry routes, yhteensä 2 lauttavuoroa viikossa. TT Line operoi 1 routes, Rönne - Swinoujscie joka kulkee 1 kertaa päivittäin. Polferries operoi 1 routes, Rönne - Swinoujscie joka kulkee 1 kertaa päivittäin.
Koska ylitysten määrä ja kesto vaihtelevat joillain reiteillä, suosittelemme etsimään ylityksiä maasta Bornholm maahan Puola hakukoneellamme, jotta saat ajankohtaista tietoa.

Bornholm Puola lauttakartta

Klikkaa karttaa

Bornholm - Puola lautat

Tietoa maasta Bornholm:

Bornholm on Tanskan saari Itämerellä ja sijaitsee Tanskan itäpuolella, Ruotsin eteläpuolella ja Puolan pohjoispuolella.
Bornholm viettää talvisin hiljaiseloa, mutta kesäkuukausien huippusesongin aikana se on suosittu matkailukohde, ensisijaisesti helppojen lauttayhteyksien tuomien tanskalaisten, saksalaisten, ruotsalaisten, norjalaisten ja puolalaisten ansiosta.
Vierailijoiden sanotaan tulevan saarelle sen luonnon kauneuden ja vaikuttavan kulttuuritarjonnan takia.

Tietoa maasta Puola:

Monella tapaa Puola on yksi uuden Euroopan menestystarinoista. Se on kääntynyt yhden puolueen valtiosta parlamentaariseksi demokratiaksi huomattavan lyhyessä ajassa. Yli vuosikymmen vuoden takaiset kommunisminvastaiset hallitukset ovat tuoneet maahan perusteellisia muutoksia, on päästänyt yrittäjähengen valloilleen ja laajentanut kulttuurisia näkymiä tavalla, jota vuotta 1989 edeltävät polvet tuskin uskoivat mahdolliseksi. Yritysten kiiltävät pilvenpiirtäjät ovat juurtuneet Varsovaan ja yksityiset kaupat ja kahvilat ovat pesiytyneet jopa kaikista takapajuisimpiin kaupunkeihin. Puolan ulkonäkö on muuttunut radikaalisti valtion sääntelyn harmauden vaihduttua yksityisten yritysten vapaaseen asenteeseen, tuoden mukanaan värikkäitä mainostauluja ja näyteikkunoita. Ihmisten keskustelu on Puolan kokemuksen sydämessä. Oli se sitten junissa, busseissa, kaduilla tai kyläbaareissa, Puolassa on aina mahdollista jututtaa ihmisiä: puolalainen vieraanvaraisuus on legendaarista ja usein pelkkä sattumanvarainen kohtaaminen päätyy koko suvun esittelyyn. Satunnaisimmallekin vierailijalle saatetaan tarjota runsas ateria mihin aikaan päivästä tahansa, ja yleensä kyytipoikana on pullo tai kaksi pakastimesta poimittua paikallista vodkaa.