Rönne satamaan Ystad lautta

Bornholm ja Ruotsi yhdistyvät reitillä Rönne Ystad. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: BornholmerFærgen. Reittiä kuljetaan jopa 28 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 1 tunti 20 minuuttia.

Rönne Ystad matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Rönne - Ystad lauttaoperaattorit

  • BornholmerFærgen
    • 4 lähtöä päivittäin 1 h 20 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Rönne Ystad hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Rönne Ystad on auto ja 2 matkustajaa.

Rönne opas

Rønne on kaupunki Tanskan Bornholmin saarella Itämerellä. Se on melko pieni saari, pinta-alaltaan noin 29 km2 ja asutukseltaan noin 11 500 asukasta. Saarella on luonnollinen satama ja tämän, sekä sen sijainnin vuoksi kaupungin historia on saanut vaikutteita sekä Saksalta että Ruotsilta sen kehittyessä silakkasatamaksi. Kaupunki on nykyään suosittu matkailukohde, jonne useimmat kävijät tulevat Tanskasta, Saksasta, Ruotsista ja Puolasta kokeakseen kaupungin mukulakivikadut, museot ja puolipuiset talot. Kaksi erityisen kiinnostavaa katua ovat Laksegade ja Storegade, jotka sisältävät monia historiallisia taloja, jotka olivat kerran kauppiaiden ja aatelisten koteja ja kauppoja. Merkittäviä maamerkkejä ovat Bornholmin museo, Defence Museum (Forsvarsmuseet), St Nicolaksen kirkko, Smedegårds ratsastuskoulu eteläisessä osassa kaupunkia, ja majakka, joka rakennettiin vuonna 1880.

Rønne on kytketty muuhun Tanskaan ja ulkomaailmaan lauttayhteyksillä Kögeniin, Ystadiin ja Sassnitziin.

Ystad opas

Ruotsin kaupunki ja satama Ystad on suosittu vierailukohde ja se sijaitsee noin 60 km kaakkoon Malmöstä. Osa kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä löytyy ympäri Stora Östergatania ja Stora Norregatania. Niihin kuuluu Anglahuset, joka juontaa juurensa 1600-luvulle. Suosittuja ovat myös Sankta Marian kirkon hiekkarannat, Stortorget ja Ystad Kontsmuseum St. Knuts Torg, joka sisältää hienoja esimerkkejä tanskalaisesta taiteesta ja sijaitsee kaupungin matkailutoimiston vieressä.

Suosittu nähtävyys kaupungissa on Wallander (Wallander on suosittu kuvitteellinen Ruotsin etsivä) opastettu keirros, johon kuuluu suurin osa kaupungista ja sen historiallisia nähtävyyksiä. Kuitenkin, jos et halua lähteä opastetulle kierrokselle tärkeimpiä historiallisia nähtävyyksiä ovat St Knutin aukio, Grey Friars luostari, joka juontaa juurensa 1100-luvulle ja on Saint Petrin kirkon ja museon vieressä.