COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Ystad - Swinoujscie on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ruotsi - Puola lautat sivullamme.

Laivalla

Ystad - Swinoujscie lauttaoperaattorit

  • 3 Sailings Daily 6 hr 5 min
  • Get price
  • 14 Sailings Weekly 6 hr 30 min
  • Get price

Ystad Swinoujscie lautta arvostelut

 • "Helposti perille"

  Nopea sisäänmeno! Henkilökunta auttoi (omillaan) moottoripyörän kiinnityksessä!!! Hyvä valikoima kaupoissa! Olisivat voineet mainita, että joutuu menemään lossilla Swinoujscien kaupunkiin, jonka liikenne viikonloppu iltaisin harvaa!!! Kiitos!

  '' travelled on

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laiva Ystadista Swinoujscieen

Polferries sekä Unity Line yhdistävät Ruotsin ja Puolan liikennöiden Ystad-Swinoujscie reittiä. Polferries kulkee jopa 3 kertaa päivässä ja matkat kestävät 6 tuntia. Unity Line matkaa jopa 14 kertaa viikossa ja matka kestää 6 tuntia 30 minuuttia.
Ystad-Swinoujscie välisiä matkoja tehdään viikoittain jopa 35. Löytääksesi sopivimmat aikataulut sekä parhaimmat hinnat, vertaile laivayhtiöiden tarjouksia.

Ystad opas

Ystad on satamakaupunki Skånen läänissä Etelä-Ruotsissa. Kaupunki voi jäljittää sen juuret takaisin 1000–luvulle, jolloin kalastusperheitä asettui Vassa-joen suulle kun silakanpyynnistä tuli tärkein kauppatuote. Ystadia ei mainittu uudelleen asiakirjoissa ennen vuotta 1244, maininnassa Kuningas Ericin vierailusta kaupungissa veljensä Abelin kanssa. Fransiskaaniluostari, Gråbrödraklostret, perustettiin vuonna 1267, ja Ystad liittyi Hansaliittoon 1300–luvulla. Yksi Ruotsin parhaiten säilynyt keskiaikainen luostari, Greyfriars Abbey sijaitsee kaupungissa. Kaupungissa on myös suuri keskiaikainen kirkko, Neitsyt Marian kirkko (Mariakyrkan). Molemmat ovat erittäin vaikuttavia Goottista Hansa-arkkitehtuuria ja ovat parhaita esimerkkejä Ruotsin Tiiligoottisuudesta. Tänäpäivänä kaupunki on kiireinen lauttasatama, paikallinen hallinnollinen keskus ja matkailukohde. Se liittyy fiktiiviseen etsivään Kurt Wallanderiin, jonka tarinat Henning Mankell on asettanut ensisijaisesti Ystadiin ja sitä ympäröiviin alueihin.

Kaupungin lauttasatamasta lähtee lauttoja Tanskalle kuuluvalle Bornholmin saarelle ja Swinoujscieen (entinen Swinemünde) Puolaan.


Swinoujscie opas

Swinoujscien kaupunki sijaitsee kaukana luoteis-Puolassa suulla Świna- joen suulla Itämerellä. Kaupungin alueella on 44 saarta, mutta vain kolme niistä on asuttuja - Wolin, joka on suurin saari Puolassa, Uznam ja Karsibor. Yli 80% asukkaista asuu Puolan osassa Uznamin saarella (suurempi osa siitä kuuluu Saksalle). Szczecin lahden reunustama, Itämeren ja Saksan rajalla olevan Swinoujscien pinta-ala on noin 200 km2 ja se on lähin Puolan kaupunki Tanskaan (150 km) ja Ruotsiin (175 km), kun taas Berliini on vain 160 km päässä. Wolin Island on koti kaupungin symbolille, historialliselle majakalle, joka 68 m pituisena on korkein Itämeren rannikolla. Sille tehtiin peruskorjaus vuonna 2000 ja on siitä lähtien on ollut avoinna yleisölle ja tarjoaa kävijöilleen upean näköalan Swinoujscieen ja ympäröivään alueeseen. Swinoujsciessa on Puolan suurin ja modernein lauttaterminaali, säännölliset yhteydet kulkevat kohteisiin Tanskassa ja Ruotsissa.