Ystad
Swinoujscie
Lautat maahan Puola
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Laiva Ystadista Swinoujscieen

Polferries sekä Unity Line yhdistävät Ruotsin ja Puolan liikennöiden Ystad-Swinoujscie reittiä. Polferries kulkee jopa 3 kertaa päivässä ja matkat kestävät 6 tuntia. Unity Line matkaa jopa 14 kertaa viikossa ja matka kestää 6 tuntia 30 minuuttia.
Ystad-Swinoujscie välisiä matkoja tehdään viikoittain jopa 35. Löytääksesi sopivimmat aikataulut sekä parhaimmat hinnat, vertaile laivayhtiöiden tarjouksia.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ruotsi - Puola lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Ystad - Swinoujscie?

Lautan ylitysaika Ystad - Swinoujscie on noin 6h 32m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Ystad - Swinoujscie?

Ystad to Swinoujscie lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Ystad - Swinoujscie on 238 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Ystad - Swinoujscie?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Ystad ja Swinoujscie välillä. Nämä ovat
  • Polferries
  • Unity Line

Miten voin varata lauttalippuja Ystad - Swinoujscie?

Varaa lautat reitiltä Ystad kohteeseen Swinoujscie tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Ystad - Swinoujscie?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Ystad - Swinoujscie
  • Polferries
  • Unity Line

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Ystad - Swinoujscie?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Ystad ja Swinoujscie välillä
  • Polferries
  • Unity Line

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Ystad - Swinoujscie?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Polferries
  • Unity Line

Mikä on etäisyys Ystad ja Swinoujscie välillä?

Etäisyys Ystad ja Swinoujscie välillä on noin 92 meripeninkulmaa.

Ystad opas

Ystad on satamakaupunki Skånen läänissä Etelä-Ruotsissa. Kaupunki voi jäljittää sen juuret takaisin 1000–luvulle, jolloin kalastusperheitä asettui Vassa-joen suulle kun silakanpyynnistä tuli tärkein kauppatuote. Ystadia ei mainittu uudelleen asiakirjoissa ennen vuotta 1244, maininnassa Kuningas Ericin vierailusta kaupungissa veljensä Abelin kanssa. Fransiskaaniluostari, Gråbrödraklostret, perustettiin vuonna 1267, ja Ystad liittyi Hansaliittoon 1300–luvulla. Yksi Ruotsin parhaiten säilynyt keskiaikainen luostari, Greyfriars Abbey sijaitsee kaupungissa. Kaupungissa on myös suuri keskiaikainen kirkko, Neitsyt Marian kirkko (Mariakyrkan). Molemmat ovat erittäin vaikuttavia Goottista Hansa-arkkitehtuuria ja ovat parhaita esimerkkejä Ruotsin Tiiligoottisuudesta. Tänäpäivänä kaupunki on kiireinen lauttasatama, paikallinen hallinnollinen keskus ja matkailukohde. Se liittyy fiktiiviseen etsivään Kurt Wallanderiin, jonka tarinat Henning Mankell on asettanut ensisijaisesti Ystadiin ja sitä ympäröiviin alueihin.

Kaupungin lauttasatamasta lähtee lauttoja Tanskalle kuuluvalle Bornholmin saarelle ja Swinoujscieen (entinen Swinemünde) Puolaan.


Swinoujscie opas

Swinoujscien kaupunki sijaitsee kaukana luoteis-Puolassa suulla Świna- joen suulla Itämerellä. Kaupungin alueella on 44 saarta, mutta vain kolme niistä on asuttuja - Wolin, joka on suurin saari Puolassa, Uznam ja Karsibor. Yli 80% asukkaista asuu Puolan osassa Uznamin saarella (suurempi osa siitä kuuluu Saksalle). Szczecin lahden reunustama, Itämeren ja Saksan rajalla olevan Swinoujscien pinta-ala on noin 200 km2 ja se on lähin Puolan kaupunki Tanskaan (150 km) ja Ruotsiin (175 km), kun taas Berliini on vain 160 km päässä. Wolin Island on koti kaupungin symbolille, historialliselle majakalle, joka 68 m pituisena on korkein Itämeren rannikolla. Sille tehtiin peruskorjaus vuonna 2000 ja on siitä lähtien on ollut avoinna yleisölle ja tarjoaa kävijöilleen upean näköalan Swinoujscieen ja ympäröivään alueeseen. Swinoujsciessa on Puolan suurin ja modernein lauttaterminaali, säännölliset yhteydet kulkevat kohteisiin Tanskassa ja Ruotsissa.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 20/05/002024 ja 26.5.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Polferries 09:30 16:30 7 tuntia Ti, Ke
Unity Line 13:30 20:45 7 tuntia 15 minuuttia Jokapäiväinen
Polferries 13:40 19:30 5 tuntia 50 minuuttia Mon, Ti, Ke
Polferries 13:40 19:45 6 tuntia 5 minuuttia To, Pe, La, Sun
Polferries 16:30 23:30 7 tuntia To, Pe, La
Polferries 22:45 06:15 7 tuntia 30 minuuttia Jokapäiväinen
Unity Line 22:55 07:10 8 tuntia 15 minuuttia Jokapäiväinen

Onboard the ferries

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.