Bornholm

Kuinka varaat lautan maasta Bornholm maahan Saksa

Maan Bornholm ja maan Saksa välillä on tällä hetkellä 1 lauttareitti, mitä operoi 1 lauttayhtiö – BornholmerFærgen. RönneSassnitz lauttaa operoidaan viikoittain ja matkan kesto on lähtien 3 tuntia 20 minuuttia.

Vaikka päivitämme sivustomme tietoja säännöllisesti, toisinaan ylitysten aikataulut voivat muuttua yllättäen, joten suosittelemme että pyydätte ajankohtaista hintatarjousta lautalle maasta Bornholm maahan Saksa satamien Rönne ja Sassnitz välillä.

Bornholm Saksa lauttakartta

Click for map

Bornholm - Saksa lautat

Tietoa maasta Bornholm:

Bornholm on Tanskan saari Itämerellä ja sijaitsee Tanskan itäpuolella, Ruotsin eteläpuolella ja Puolan pohjoispuolella.
Bornholm viettää talvisin hiljaiseloa, mutta kesäkuukausien huippusesongin aikana se on suosittu matkailukohde, ensisijaisesti helppojen lauttayhteyksien tuomien tanskalaisten, saksalaisten, ruotsalaisten, norjalaisten ja puolalaisten ansiosta.
Vierailijoiden sanotaan tulevan saarelle sen luonnon kauneuden ja vaikuttavan kulttuuritarjonnan takia.

Tietoa maasta Saksa:

Pari vuosikymmentä yhdistymisensä jälkeen Saksa turisteineen nauttii yhtenäisyyden hedelmistä. Suuret sijoitukset infrastruktuuriin ja palveluihin eivät poista vain kylmän sodan jakolinjoja; myös toisen maailmansodan arvet ovat viimein haalistumassa. Paljon on muuttunut, mutta vanhatkin saksankävijät löytänevät sen, mihin alunperin Saksassa ihastuivat – ravintolan, joka tarjoilee valtavia sauerbraten-annoksia tai biergartenin lager- ja vehnäolutlitroineen.

Kun Saksaa lakkaa katsomasta jaettuna tiukasti itään ja länteen, näkee sen saksalaisten silmin murteiden, ruoan, perinteiden ja historian vahvasti määritteleminä alueina. Parhaat kuvan Saksasta saa kokeilemalla mahdollisimman monia alueita.

Saksa hyödyntää rikkautensa tyylikkäästi: elegantti suurkaupungin charmi, pienet postikorttimaiset kaupungit, pakanalähtöiset elonkorjuufestivaalit, runsas tarjonta taidetta ja kulttuuria sekä suurien metsämaiden ympärivuotiset ilot, ihastuttavat linnat sekä hyvä viini ja olut – kaikki valmiina nautittaviksi.

Syvällä Euroopan sydämessä Saksalla on ollut mullistava vaikutus mantereen historiaan. Kaarle Suuresta ja Pyhästä Rooman valtakunnasta Otto von Bismarckin Saksan valtakuntaan, natsismiin ja Berliinin muurin nousuun ja tuhoon, yksikään valtio ei ole muokannut Eurooppaa Saksan tavoin – ei hyvässä eikä pahassa.