Valitettavasti Rönne - Sassnitz palvelu ei ole enää saatavilla.
...

Lautat kohteeseen Rönne - Sassnitz

Rönne - Sassnitz reittiä operoi BornholmerFærgen & Scandlines.

Rönne - Sassnitz reitti ei kulje enää eikä maiden Bornholm ja Saksa välillä ole tällä hetkellä suoraa lauttapalvelua. Vaihtoehtoisen reitin löytämiseksi voit tutkia reittejä, satamia, matkakohteita sekä lauttayhtiöitä sivuillamme, tai seurata tämän sivun linkkejä lisätiedon saamiseksi.

Voit myös varata liput tuhansiin muihin reitteihin hakukoneellamme.

Keskimääräiset hinnat reitillä Rönne Sassnitz

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Rönne Sassnitz on auto ja 2 matkustajaa.

Rönne opas

Rønne on kaupunki Tanskan Bornholmin saarella Itämerellä. Se on melko pieni saari, pinta-alaltaan noin 29 km2 ja asutukseltaan noin 11 500 asukasta. Saarella on luonnollinen satama ja tämän, sekä sen sijainnin vuoksi kaupungin historia on saanut vaikutteita sekä Saksalta että Ruotsilta sen kehittyessä silakkasatamaksi. Kaupunki on nykyään suosittu matkailukohde, jonne useimmat kävijät tulevat Tanskasta, Saksasta, Ruotsista ja Puolasta kokeakseen kaupungin mukulakivikadut, museot ja puolipuiset talot. Kaksi erityisen kiinnostavaa katua ovat Laksegade ja Storegade, jotka sisältävät monia historiallisia taloja, jotka olivat kerran kauppiaiden ja aatelisten koteja ja kauppoja. Merkittäviä maamerkkejä ovat Bornholmin museo, Defence Museum (Forsvarsmuseet), St Nicolaksen kirkko, Smedegårds ratsastuskoulu eteläisessä osassa kaupunkia, ja majakka, joka rakennettiin vuonna 1880.

Rønne on kytketty muuhun Tanskaan ja ulkomaailmaan lauttayhteyksillä Kögeniin, Ystadiin ja Sassnitziin.

Sassnitz opas

Rügenin saarella on sen suurin kaupunki, Sassnitz, joka on magneetti vierailijoille ja lomailijoille. Sen satama ulottuu 1.5 kilometriä merelle ja sillä vierailee luksushuviveneitä, troolareita, matkustaja-aluksia sekä huviveneitä. Kaupungin vanha osa sijaitsee sataman koillispäädyssä, jonka takana, lähellä vanhaa lauttaterminaalia, on U-Boat Museum joka esittelee brittiläistä Portsmouthin romuttamosta pelastettua sukellusvene HMS Otusta. Saarella on hämmästyttävät 40 museota, jotka kattavat monenlaisia asioita kaupungin paikallisesta historiasta meriarkeologiaan. Vierailijat suosivat myös Sassnitzin kirkkoja ja palatseja kuten Ralswiekin palatsia sekä 1800-luvulta peräisin olevaa Granitzin metsästysmajaa.

Johtuen Sassnitzin hyvistä yhteyksistä sisämaahan ja sen maantieteellisestä läheisyydestä Skandinaviaan, Venäjään ja Baltian maihin, sen satama on tärkeä solmukohta kansainväliselle matkustaja- ja tavaraliikenteelle.