Rönne satamaan Sassnitz lautta

Bornholm ja Saksa yhdistyvät reitillä Rönne Sassnitz. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: BornholmerFærgen. Reittiä kuljetaan jopa 10 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 3 tuntia 20 minuuttia.

Rönne Sassnitz matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Rönne satamaan Sassnitz lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Bornholm - Saksa lautat sivullamme.

Rönne - Sassnitz lauttaoperaattorit

  • BornholmerFærgen
    • 10 lähtöä viikoittain 3 h 20 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Rönne Sassnitz hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Rönne Sassnitz on auto ja 2 matkustajaa.

Rönne opas

Rønne on kaupunki Tanskan Bornholmin saarella Itämerellä. Se on melko pieni saari, pinta-alaltaan noin 29 km2 ja asutukseltaan noin 11 500 asukasta. Saarella on luonnollinen satama ja tämän, sekä sen sijainnin vuoksi kaupungin historia on saanut vaikutteita sekä Saksalta että Ruotsilta sen kehittyessä silakkasatamaksi. Kaupunki on nykyään suosittu matkailukohde, jonne useimmat kävijät tulevat Tanskasta, Saksasta, Ruotsista ja Puolasta kokeakseen kaupungin mukulakivikadut, museot ja puolipuiset talot. Kaksi erityisen kiinnostavaa katua ovat Laksegade ja Storegade, jotka sisältävät monia historiallisia taloja, jotka olivat kerran kauppiaiden ja aatelisten koteja ja kauppoja. Merkittäviä maamerkkejä ovat Bornholmin museo, Defence Museum (Forsvarsmuseet), St Nicolaksen kirkko, Smedegårds ratsastuskoulu eteläisessä osassa kaupunkia, ja majakka, joka rakennettiin vuonna 1880.

Rønne on kytketty muuhun Tanskaan ja ulkomaailmaan lauttayhteyksillä Kögeniin, Ystadiin ja Sassnitziin.

Sassnitz opas

Rügenin saarella on sen suurin kaupunki, Sassnitz, joka on magneetti vierailijoille ja lomailijoille, jotka nauttivat jatkuvasti silmissä luksushuviveneiden troolarit, matkustaja-alukset ja huviveneet. Satama ulottuu lähes 1,5 km merelle, ja vanha osa kaupunkia istuu sataman koillispäädyssä. Sataman ohi, lähellä vanhaa lauttaterminaalia, on U-Boat Museum featuring, ehkä oudosti, brittiläinen sukellusvene HMS Otus, joka pelastettiin Portsmouthin romuttamosta ja hinattiin paikalle. Saarella on hämmästyttävä määrä museoita - yli 40 – jotka kattavat kaiken paikallisen historian meriarkeologiassa. On myös monia monumentteja, kirkkoja ja palatseja, myös hautoja ja tumuli saaren historiallisesta menneisyydestä, ja Ralswiekin palatsi ja Granitzin metsästysmaja peräisin 1800–luvulta.

Seurauksena sen hyvistä yhteyksistä sisämaahan ja sen maantieteellisesta läheisyys Skandinaviaan, Venäjään ja Baltian maihin, Sassnitzin satama on tärkeä solmukohta kansainväliselle henkilö- ja tavaraliikenteelle.