Dodekanesian saaret

Kuinka varaat lautan maasta Dodekanesian saaret maahan Ateena

Sinulla ei ole pulaa vaihtoehdoista valitessasi lauttaa maasta Dodekanesian saaret maahan Ateena. Karpathos - Pireus, Kalymnos - Pireus, Kastelorizo - Pireus, Kos - Pireus, Leros - Pireus, Nisyros - Pireus, Patmos - Pireus, Astypalea - Pireus, Rodos - Pireus, Tilos - Pireus & Lipsi - Pireus välillä toimii 2 lauttayhtiötä tarjoten 15 lauttareittiä.
Nopein reitti maan Dodekanesian saaret ja maan Ateena välillä on Patmos - Pireus, mikä kestää noin 6 tuntia 45 minuuttia. Koska valittavanasi on niin monta eri reittiä, teemme etsinnöistäsi helppoa ja nopeaa vertailemalla kaikkia samankaltaisia reittejä yhdellä haulla.

Dodekanesian saaret Ateena lauttakartta

Klikkaa karttaa

Tietoa maasta Dodekanesian saaret:

Dodekanesian saariryhmä sijaitsee Egeanmeren kaakkoisosassa ja se koostuu kahdestatoista pääsaaresta, joihin kuuluu muunmuassa Rodos, Kos, Patmos, Kalymnos ja Karpathos.
Dodekanesialla on ollut asutusta esihistoriallisista ajoista lähtien, vaikka saaret alkoivat menestyä itsenäisenä yksikkönä Doorilaisajalla, jonka vuosisatoina saarten talous ja kulttuuri kukoistivat ja kehittyivät.
Saaren kauniit kalkitut talot, upeat rannat ja kristallin kirkas vesi, viehättävät kylät sekä yöelämä houkuttelevat tuhansia kävijöitä vuosittain.