Dodecanese Islands

Vertaile lauttoja maasta Dodekanesian saaret maahan Ateena

Sinulla ei ole pulaa vaihtoehdoista valitessasi lauttaa maasta Dodekanesian saaret maahan Ateena. Karpathos to Pireus, Kalymnos to Pireus, Kastelorizo to Pireus, Kos to Pireus, Leros to Pireus, Nisyros to Pireus, Patmos to Pireus, Astypalea to Pireus, Rodos to Pireus, Tilos to Pireus, Chalki to Pireus, Diafani to Pireus, Kasos to Pireus, Lipsi to Pireus & Symi (Simi) to Pireus välillä toimii 3 lauttayhtiötä tarjoten 15 ferry routes.
Nopein reitti maan Dodekanesian saaret ja maan Ateena välillä on Pireus, mikä kestää noin 7 tunti 35 minuutti. Koska valittavanasi on niin monta eri reittiä, teemme etsinnöistäsi helppoa ja nopeaa vertailemalla kaikkia samankaltaisia reittejä yhdellä haulla.

Dodekanesian saaret Ateena lauttakartta

Klikkaa karttaa

Tietoa maasta Dodekanesian saaret:

Dodekanesian saariryhmä sijaitsee Egeanmeren kaakkoisosassa ja se koostuu kahdestatoista pääsaaresta, joihin kuuluu muunmuassa Rodos, Kos, Patmos, Kalymnos ja Karpathos.
Dodekanesialla on ollut asutusta esihistoriallisista ajoista lähtien, vaikka saaret alkoivat menestyä itsenäisenä yksikkönä Doorilaisajalla, jonka vuosisatoina saarten talous ja kulttuuri kukoistivat ja kehittyivät.
Saaren kauniit kalkitut talot, upeat rannat ja kristallin kirkas vesi, viehättävät kylät sekä yöelämä houkuttelevat tuhansia kävijöitä vuosittain.