Santorini (Thira)
Ateena (Piraeus)
Lautat maahan Ateena
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Santorini (Thira) satamaan Ateena (Piraeus)

Kykladit ja Ateena yhdistyvät reitillä Santorini (Thira) Ateena (Piraeus), jolla liikennöi tällä hetkellä 7 lauttayhtiötä. Blue Star Ferries liikennöi reittiä jopa 3 kertaa päivä, Anek Lines 2 kertaa viikko, SeaJets 14 kertaa viikko, Zante Ferries 3 kertaa viikko, Minoan Lines 3 kertaa viikko, Cyclades Fast Ferries 3 kertaa viikko & Aegean Sea Lines kulkee reittiä jopa 3 kertaa viikko.

Kohteiden Kykladit ja Ateena välisiä ylityksiä on tarjolla yhteensä 49 viikko reitillä Santorini (Thira) Ateena (Piraeus) ja koska tarjolla on 7 lauttayhtiötä, suosittelemme vertailemaan niitä kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Lauttavaihtoehdot satamasta Santorini (Thira) satamaan Ateena (Piraeus)

Saadaksesi lisätietoa vieraile Kykladit - Ateena lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

 • Kuinka pitkä on lautta Thira - Pireus?

  Lautan ylitysaika Thira - Pireus on noin 7h 19m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.
 • Kuinka paljon maksaa lautta Thira - Pireus?

  Thira to Pireus lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Thira - Pireus on 139 €.
 • Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Thira - Pireus?

  On olemassa 7 suosittuja lauttaoperaattoreita Thira ja Pireus välillä. Nämä ovat
  • Blue Star Ferries
  • Anek Lines
  • SeaJets
  • Zante Ferries
  • Minoan Lines
  • Cyclades Fast Ferries
  • Aegean Sea Lines
 • Miten voin varata lauttalippuja Thira - Pireus?

  Varaa lautat reitiltä Thira kohteeseen Pireus tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.
 • Mikä on etäisyys Thira ja Pireus välillä?

  Etäisyys Thira ja Pireus välillä on noin 137 meripeninkulmaa.

Santorini (Thira) opas

Santorini, tai Thira mikä on saaren virallinen nimi, on kreikkalainen saari joka sijaitsee eteläisellä Egeanmerellä noin 200 km kaakkoon Kreikan mantereelta. Se on osa Kykladien saariryhmää ja Anafin kanssa se on ainoa paikka Euroopassa missä on kuuma autiomaailmasto. Kaikkien Santorinin vierailujen tulisi sisältää jahtiristeily kolmelle luodolle, jotka ovat syntyneet väkivaltaisesti tulivuoren räjähdyksessä. Saarekkeet ovat nimeltään Nea Kammeni, Palea Kammeni ja Thirassia ja niiden sijainti vastapäätä länsi-saarta antaa kävijöille mahdollisuuden nähdä itse tulivuori ja kaikki sen ihmeet. Fira, Santorinin pääkaupunki, on asettunut vaikuttavan kallion (260 metriä korkea) reunalla, ja se tarjoaa kävijöille vaikuttavat näkymät tulivuorelle. Firan kaupunki on täynnä pieniä kalkittuja taloja, perinteistä Kykladien arkkitehtuuria, sinisiä holvautuneita kirkkoja ja kapeita katuja täynnä kaikenlaisia kauppoja, ravintoloita, kahviloita ja baareja.

Santorinin saarella on kaksi satamaa. Pääsatama on Athinios, jonne kaikki lautat ja kaupalliset veneet saapuvat. Toinen on vanha satama, jota käytetään enimmäkseen risteilyaluksille. Satamasta pääsee Piraeukselle, Rafinaan ja muille Kykladien saarille. Sekä perinteiset että high speed lautat toimivat näillä reiteillä.


Ateena (Piraeus) opas

Kreikan kaupunki ja satama Piraeus on merkittävä kreikkalainen satama ja yksi suurimmista koko Välimerellä. Se on tärkeä kaupunki jota usein pidetään Ateenan esikaupunkialueena, sillä se sijaitsee vain muutaman minuutin päässä pääkaupungista. Piraeuksesta on tullut suorastaan lauttaverkon solmukohta kun matkustat ympäri Egeanmeren ja samalla sen läheisyys Ateenaan tarkoittaa, että se usein sulautuu huomaamattomasti Kreikan pääkaupungin kanssa, sen merenranta tarjoaa hyvin erilaisen ja erottuvan ulkonäön. Monet Piraeuksen kävijät huomaavat, että kaikkein houkuttelevin kaupungin alue sijaitsee sen itä- kaupunginosassa sekä Mikrolimano Harbourin ja Zea Marinan rinnalla. Tämä merenrantahotellialue on täynnä rantaravintoloita, baareja ja yöelämää, ja parani huomattavasti viime Ateenan olympialaisisten aikaan, luomalla kauniin puilla vuoratun rantakadun, joka kulkee keskiaikaisten kaupungin muurien ohi, jotka tarjoavat tietoa ja historiallista tietoa kaupungin rikkaasta menneisyydestä.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 04/12/002023 ja 10.12.2023


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Blue Star Ferries 02:30 08:25 5 tuntia 55 minuuttia Ti
Blue Star Ferries 04:00 09:55 5 tuntia 55 minuuttia To
Zante Ferries 06:45 19:35 12 tuntia 50 minuuttia Mon
Zante Ferries 07:30 20:20 12 tuntia 50 minuuttia Ke, Pe
Blue Star Ferries 07:35 13:30 5 tuntia 55 minuuttia La
Blue Star Ferries 15:30 23:20 7 tuntia 50 minuuttia Ti, To, La, Sun
Blue Star Ferries 15:45 23:20 7 tuntia 35 minuuttia Mon, Ke, Pe

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.