Egadisaaret

Kuinka varaat lautan maasta Egadisaaret maahan Sisilia

Maan Egadisaaret ja maan Sisilia välillä on useita ylityksiä. Tällä hetkellä reitit yhdistävät sataman 3 satamat maassa Egadisaaret ja sataman 2 satamat maassa Sisilia.

Lauttamatkoja on yhteensä 35 ylitystä joka päivä reiteillä 6 lauttareittiä, joita operoidaan 2 lauttayhtiötä, mukaanlukien Liberty Lines Fast Ferries & Siremar. Nopein ylitys kestää noin 25 minuuttia (Levanzo - Trapani).

Tämä on yleinen yhteenveto palveluista maan Egadisaaret ja maan Sisilia välillä, etsi hakukoneestamme Aikataulut & hinnat ajankohtaista tietoa saadaksesi.

Egadisaaret Sisilia lauttakartta

Klikkaa karttaa

Tietoa maasta Sisilia:

Sisilia on autonominen alue Italiassa ja suurin Välimeren saarista. 700-luvulla ennen ajan laskua foinikialaiset, kreikkalaiset sekä puunilaiset siirtolaiset Karthagosta miehittivät saaren. Tärkein kolonia perustettiin Syrakusaan vuonna 734 ennen ajan laskua. Muita merkittäviä kreikkalaisia kolonioita olivat Gela, Agrigento, Selinunte, Himera ja Zanclenakin tunnettu Messina. Nämä kaupunkivaltiot olivat tärkeä osa klassista kreikkalaista sivilisaatiota, johon Sisilia osana Magna Graeciaa kuului – sekä Empedokles että Arkhimedes olivat kotoisin Sisiliasta. Sisilian politiikka oli kietoutunut varsinaisen Kreikan politiikkaan, mikä esimerkiksi johti ateenalaisten surkean epäonnistuneeseen Sisilian retkeen peloponnesolaissodassa. 3 350 metriä korkea tulivuori Etna lähellä Cataniaa yltää Euroopan korkeimmaksi tulivuoreksi. Se on myös yksi maailman aktiivisimmista tulivuorista. Liparisaaret pohjoisessa kuten Egadisaaret ja Pantelleria lännessä, Ustica luoteessa ja Pelagiset saaret lounaassa kuuluvat kaikki hallinnollisesti Sisiliaan.