Egean saaret

Kuinka varaat lautan maasta Egean saaret maahan Ikaria

Sinulla ei ole pulaa vaihtoehdoista valitessasi lauttaa maasta Egean saaret maahan Ikaria. Fournoi - Agios Kirikos & Evdilos, Pythagorio - Agios Kirikos, Fournoi - Agios Kirikos & Evdilos, Vathi - Agios Kirikos & Evdilos, Khios - Agios Kirikos & Evdilos, Limnos (Myrina) - Agios Kirikos & Evdilos, Mytilene - Agios Kirikos & Evdilos, Khios - Agios Kirikos & Evdilos, Limnos (Myrina) - Agios Kirikos & Evdilos & Mytilene - Agios Kirikos & Evdilos välillä toimii 2 lauttayhtiötä tarjoten 11 lauttareittiä.
Nopein reitti maan Egean saaret ja maan Ikaria välillä on Fournoi - Agios Kirikos, mikä kestää noin 20 minuuttia. Koska valittavanasi on niin monta eri reittiä, teemme etsinnöistäsi helppoa ja nopeaa vertailemalla kaikkia samankaltaisia reittejä yhdellä haulla.

Egean saaret Ikaria lauttakartta

Klikkaa karttaa

Tietoa maasta Egean saaret:

Egeansaaret ovat kreikkalainen saariryhmä Egeanmerellä. Manner-Kreikka sijaitsee saaresta länteen ja pohjoiseen, kun taas idässä on vastassa Turkki. Kreetan saari on ryhmän eteläisin ja kaakosta löytyvät Rodos, Karpathos sekä Kasos.
Vuoristomaisemat, tiheät mäntymetsät ja kauniit kultahiekkaiset rannat ovat saarille ominaisia.

Tietoa maasta Ikaria:

Ikaría on kreikkalainen saari Egeanmeressä, noin 19 kilometriä Samokselta lounaaseen. Liian lähelle aurinkoa lentäneen Ikaroksen mukaan nimetty saari on noin 40 kilometriä pitkä ja leveimmillään 8 kilometriä halkaisijaltaan.
Ikaríaa pidetään yhtenä maailman viidestä ”sinisestä vyöhykkeestä” – paikoista, joissa poikkeuksellisen suuri osa väestöstä elää hyvin vanhaksi, mahdollisestsi henkeäsalpaavien panoramamaisemiensa, puhtaan vuori-ilman, terapeuttisten kuumien lähteiden, kauniiden rantojen ja turmeltumattoman meren ansiosta.