Grand Bahama

Kuinka varaat lautan maasta Grand Bahama maahan Yhdysvallat

Maiden Grand Bahama ja Yhdysvallat välillä on tällä hetkellä 1 lauttareitti, jota operoi 1 lauttayhtiö – Balearia Caribbean. FreeportFort Lauderdale lauttaa operoidaan viikoittain ja matkan kesto on vähintään 2 tuntia 30 minuuttia.

Vaikka päivitämme sivustomme tietoja säännöllisesti, toisinaan ylitysten aikataulut voivat muuttua yllättäen, joten suosittelemme että pyydätte ajankohtaista hintatarjousta lautalle maasta Grand Bahama maahan Yhdysvallat satamien Freeport ja Fort Lauderdale välillä.

Grand Bahama Yhdysvallat lauttakartta

Klikkaa karttaa

Grand Bahama - Yhdysvallat lautat

Tietoa maasta Grand Bahama:

Historiallinen ja viehättävä Grand Bahaman saari on täydellinen lomakohde. Grand Bahama koostuu kolmesta uniikista alueesta: East End, Freeport/Lucaya ja West End. Luonnonystäville saarelta löytyy kolme kansallispuistoa, joista kahdessa asuu suuria joukkoja paikallisia lintuja. Yksikään Bahaman saari ei tietenkään olisi mitään ilman pitkiä ja kauniita rantoja, jotka Grand Bahamalla löytyvät saaren eteläpuolelta.

Tietoa maasta Yhdysvallat:

Amerikan yhdysvallat on 300 miljoonalla asukkaallaan maailman kolmanneksi suurimman väestön koti. USA koostuu tiheästi asutetuista kaupungeista esikaupunkialueineen ja laajoista asuttamattomista ja luonnonkauniista alueista.
1600-luvulta jatkuneen massamaahanmuuttonsa ansiosta Amerikasta on tullut kulttuurien sulatusuuni. Sillä on tärkeä rooli maailman kulttuurimaisemassa. Se on kuuluisa lukuisista turistikohteistaan, jotka vaihtelevat Manhattanin ja Chicagon pilvenpiirtäjistä Yellowstonen ja Alaskan luonnonihmeisiin sekä Floridan, Hawajin ja Etelä-Carolinan aurinkoisiin rantoihin.