Ikaria

Vertaile lauttoja maasta Ikaria maahan Egean saaret

Sinulla ei ole pulaa vaihtoehdoista valitessasi lauttaa maasta Ikaria maahan Egean saaret. Agios Kirikos to Fournoi, Vathi, Khios, Limnos (Myrina), Mytilene & Pythagorio & Evdilos to Vathi, Fournoi, Khios, Limnos (Myrina) & Mytilene välillä toimii 2 lauttayhtiötä tarjoten 11 ferry routes.
Nopein reitti maan Ikaria ja maan Egean saaret välillä on Fournoi, mikä kestää noin 0 tunti 15 minuutti. Koska valittavanasi on niin monta eri reittiä, teemme etsinnöistäsi helppoa ja nopeaa vertailemalla kaikkia samankaltaisia reittejä yhdellä haulla.

Ikaria Egean saaret lauttakartta

Klikkaa karttaa

Tietoa maasta Ikaria:

Ikaría on kreikkalainen saari Egeanmeressä, noin 19 kilometriä Samokselta lounaaseen. Liian lähelle aurinkoa lentäneen Ikaroksen mukaan nimetty saari on noin 40 kilometriä pitkä ja leveimmillään 8 kilometriä halkaisijaltaan.
Ikaríaa pidetään yhtenä maailman viidestä ”sinisestä vyöhykkeestä” – paikoista, joissa poikkeuksellisen suuri osa väestöstä elää hyvin vanhaksi, mahdollisestsi henkeäsalpaavien panoramamaisemiensa, puhtaan vuori-ilman, terapeuttisten kuumien lähteiden, kauniiden rantojen ja turmeltumattoman meren ansiosta.

Tietoa maasta Egean saaret:

Egeansaaret ovat kreikkalainen saariryhmä Egeanmerellä. Manner-Kreikka sijaitsee saaresta länteen ja pohjoiseen, kun taas idässä on vastassa Turkki. Kreetan saari on ryhmän eteläisin ja kaakosta löytyvät Rodos, Karpathos sekä Kasos.
Vuoristomaisemat, tiheät mäntymetsät ja kauniit kultahiekkaiset rannat ovat saarille ominaisia.