La Palma

Vertaile lauttoja maasta La Palma maahan Gran Canaria

Maan La Palma ja Gran Canaria välillä on 1 ferry routes, yhteensä 5 lauttavuoroa viikossa. Trasmediterranea operoi 1 routes, Santa Cruz de La Palma - Las Palmas joka kulkee 1 kertaa päivittäin. Naviera Armas operoi 1 routes, Santa Cruz de La Palma - Las Palmas joka kulkee 4 kertaa päivittäin.
Koska ylitysten määrä ja kesto vaihtelevat joillain reiteillä, suosittelemme etsimään ylityksiä maasta La Palma maahan Gran Canaria hakukoneellamme, jotta saat ajankohtaista tietoa.

La Palma Gran Canaria lauttakartta

Klikkaa karttaa

La Palma - Gran Canaria lautat

Tietoa maasta La Palma:

La Palma on Kanariansaarista luoteisin ja sijaitsee muutaman sadan kilometrin päässä Afrikan luoteisrannikolta.
Saarella on monia yllättävän erilaisia luonnon kauniita alueita ja sen ilmasto on mukavan vakaa ja leppeä ympäri vuoden.
Turistin näkökulmasta La Palma on hiljainen, turmeltumaton ja rauahallinen saari , jolla voi kokea aidon Kanariansaaren.

Tietoa maasta Gran Canaria:

Atlantin valtameressä 150 kilometrin päässä Afrikan luoteisrannikolta sijaitseva Gran Canaria on väkiluvultaan Kanariansaarten toiseksi suurin saari.
Vaihtelevan ilmastonsa ja monipuolisten maisemiensa ansiosta Gran Canaria tunnetaan ”Minimantereena”. Saarelta löytyy pitkiä hiekkarantoja ja valkohiekkaisia dyynejä sekä vehreitä rotkoja ja maalauksellisia kyliä.

Gran Canaria on rantaloimailijan unelma rattoisine ilmapiireineen ja verovapaine ostosmahdollisuuksineen. Saaren vetovoima piilee kuitenkin sen mahtavassa ilmastossa, joka tekee siitä ihanteellisen matkakohteen ympäri vuoden.