Lanzarote

Kuinka varaat lautan maasta Lanzarote maahan La Graciosa

Maiden Lanzarote ja La Graciosa välillä on tällä hetkellä 1 lauttareitti, jota operoi 2 lauttayhtiötä – Biosfera Express & Lineas Maritimas Romero. OrzolaLa Graciosa (Caleta del Sebo) lauttaa operoidaan päivittäin ja matkan kesto on vähintään 25 minuuttia.

Vaikka päivitämme sivustomme tietoja säännöllisesti, toisinaan ylitysten aikataulut voivat muuttua yllättäen, joten suosittelemme että pyydätte ajankohtaista hintatarjousta lautalle maasta Lanzarote maahan La Graciosa satamien Orzola ja La Graciosa (Caleta del Sebo) välillä.

Lanzarote La Graciosa lauttakartta

Klikkaa karttaa

Lanzarote - La Graciosa lautat

Tietoa maasta Lanzarote:

Kanariansaarten itäisin saari Lanzarote sijaitsee noin 126 kilometrin päässä Afrikan rannikolta.
Muiden Kanariansaarten tapaan Lanzarote on tuliperäinen ja sen 1700- ja 1800-lukujen purkauksien muokkaamia maisemia kuvataan usein kuumaisiksi tai marsilaisiksi, sillä paikoin saari on kuin toiselta planeetalta. Tuliperäisyydestään huolimatta Lanzarotella on useita mykistyttävän kauniita valkohiekkaisia rantoja, kuten Playa Blanca ja Papagayo.
Lanzaroten leppeä ilmasto tekee siitä ihanteellisen matkakohteen ympäri vuoden: Päivän keskilämpötila pyörii tammikuun 21 asteen elokuun 29 asteen välillä.