Lineas Maritimas Romero
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lineas Maritimas Romero

Líneas Marítimas Romero kuljettaa matkustajia ympäri vuoden Kanariansaarten Lanzaroten, Fuerteventuran ja La Graciosan välillä.

Lineas Maritimas Romero on toiminut ainoana säännöllisenä matkustajalauttana Lanzaroten Orzolan ja La Graciosan Caleta del Sebon välillä yli 40 vuoden ajan sen suurella laivastolla, jonka laivat on varustettu täydellisesti saarten välisiin matkoihin.

Orzolan ja La Graciosan välinen matka kestää noin 25 minuuttia ja kulkee useita kertoja päivässä, lisäten vuoroja ruuhka-aikoina. Lanzaroten Playa Blancan ja Fuerteventuran Corralejon välinen matka kestää noin 45 minuuttia, ja lautta kulkee päivittäin. Suuremmat lautat kuljettavat enintään 250 matkustajaa ja niiden palveluihin kuuluu musiikki, erinomaiset näkymät ja baari, jossa voit nauttia virvokkeita matkan aikana. Matkasta hurmaavan tekee loistava merinäköalasta. Joillain aluksilla on jopa "lasipohja", jonka kautta voit tarkkailla vedenalaista maailmaa.

Mene osoitteeseen directferries.fi löytääksesi Lineas Maritimas Romero -aikataulut sekä hinnat ja varataksesi Lineas Maritimas Romero -lippuja. Etsitkö edullisimpia hintoja? Ei hätää, vertaamme Lineas Maritimas Romeroiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.