COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Lineas Maritimas Romero

Líneas Marítimas Romero kuljettaa matkustajia ympäri vuoden Kanariansaarten Lanzaroten, Fuerteventuran ja La Graciosan välillä.

Lineas Maritimas Romero on toiminut ainoana säännöllisenä matkustajalauttana Lanzaroten Orzolan ja La Graciosan Caleta del Sebon välillä yli 40 vuoden ajan sen suurella laivastolla, jonka laivat on varustettu täydellisesti saarten välisiin matkoihin.

Orzolan ja La Graciosan välinen matka kestää noin 25 minuuttia ja kulkee useita kertoja päivässä, lisäten vuoroja ruuhka-aikoina. Lanzaroten Playa Blancan ja Fuerteventuran Corralejon välinen matka kestää noin 45 minuuttia, ja lautta kulkee päivittäin. Suuremmat lautat kuljettavat enintään 250 matkustajaa ja niiden palveluihin kuuluu musiikki, erinomaiset näkymät ja baari, jossa voit nauttia virvokkeita matkan aikana. Matkasta hurmaavan tekee loistava merinäköalasta. Joillain aluksilla on jopa "lasipohja", jonka kautta voit tarkkailla vedenalaista maailmaa.

Mene osoitteeseen directferries.fi löytääksesi Lineas Maritimas Romero -aikataulut sekä hinnat ja varataksesi Lineas Maritimas Romero -lippuja. Etsitkö edullisimpia hintoja? Ei hätää, vertaamme Lineas Maritimas Romeroiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin Lineas Maritimas Romero reitit ja satamat

Operaattorin Lineas Maritimas Romero kaikki reitit