Samos

Vertaile lauttoja maasta Samos maahan Egean saaret

Sinulla ei ole pulaa vaihtoehdoista valitessasi lauttaa maasta Samos maahan Egean saaret. Pythagorio - Fournoi & Agios Kirikos, Karlovassi - Khios, Fournoi, Vathi, Agios Kirikos, Evdilos, Limnos (Myrina) & Mytilene & Vathi - Khios, Mytilene, Limnos (Myrina), Agios Kirikos, Evdilos & Fournoi välillä toimii 2 lauttayhtiötä tarjoten 15 ferry routes.
Nopein reitti maan Samos ja maan Egean saaret välillä on Vathi, mikä kestää noin 0 tunti 40 minuutti. Koska valittavanasi on niin monta eri reittiä, teemme etsinnöistäsi helppoa ja nopeaa vertailemalla kaikkia samankaltaisia reittejä yhdellä haulla.

Samos Egean saaret lauttakartta

Klikkaa karttaa

Tietoa maasta Samos:

Samos on kreikkalainen saari Egeanmeressä Anatolian edustalla joka sijaitsee Khiosin eteläpuolella sekä Patmoksen ja Dodekanesian saarten pohjoispuolella.
Samos on erittäin vehreä saari täynnä kauniita rantoja. Vaikka Samoksella on useita hienoja arkeologisia kohteita, turisteja saarelle vetävät erinomaiset rannat ja kävely-, maastopyöräily- sekä purjelautailumahdollisuudet.

Tietoa maasta Egean saaret:

Egeansaaret ovat kreikkalainen saariryhmä Egeanmerellä. Manner-Kreikka sijaitsee saaresta länteen ja pohjoiseen, kun taas idässä on vastassa Turkki. Kreetan saari on ryhmän eteläisin ja kaakosta löytyvät Rodos, Karpathos sekä Kasos.
Vuoristomaisemat, tiheät mäntymetsät ja kauniit kultahiekkaiset rannat ovat saarille ominaisia.