Samos

Vertaile lauttoja maasta Samos maahan Ikaria

Maan Samos ja maan Ikaria välillä on useita ylityksiä. Tällä hetkellä reitit yhdistävät sataman 3 satamat maassa Samos ja sataman 2 satamat maassa Ikaria.

Lauttamatkoja on yhteensä 11 ylitystä joka päivä reiteillä 5 ferry routes, joita operoidaan 2 lauttayhtiötä, mukaanlukien Dodekanisos Seaways & Hellenic Seaways. Nopein ylitys kestää noin 1 tunti 10 minuutti (Evdilos).

Tämä on yleinen yhteenveto palveluista maan Samos ja maan Ikaria välillä, etsi hakukoneestamme Aikataulut & hinnat ajankohtaista tietoa saadaksesi.

Samos Ikaria lauttakartta

Klikkaa karttaa

Tietoa maasta Samos:

Samos on kreikkalainen saari Egeanmeressä Anatolian edustalla joka sijaitsee Khiosin eteläpuolella sekä Patmoksen ja Dodekanesian saarten pohjoispuolella.
Samos on erittäin vehreä saari täynnä kauniita rantoja. Vaikka Samoksella on useita hienoja arkeologisia kohteita, turisteja saarelle vetävät erinomaiset rannat ja kävely-, maastopyöräily- sekä purjelautailumahdollisuudet.

Tietoa maasta Ikaria:

Ikaría on kreikkalainen saari Egeanmeressä, noin 19 kilometriä Samokselta lounaaseen. Liian lähelle aurinkoa lentäneen Ikaroksen mukaan nimetty saari on noin 40 kilometriä pitkä ja leveimmillään 8 kilometriä halkaisijaltaan.
Ikaríaa pidetään yhtenä maailman viidestä ”sinisestä vyöhykkeestä” – paikoista, joissa poikkeuksellisen suuri osa väestöstä elää hyvin vanhaksi, mahdollisestsi henkeäsalpaavien panoramamaisemiensa, puhtaan vuori-ilman, terapeuttisten kuumien lähteiden, kauniiden rantojen ja turmeltumattoman meren ansiosta.