Shetlanninsaaret

Kuinka varaat lautan maasta Shetlanninsaaret maahan Skotlanti

Maiden Shetlanninsaaret ja Skotlanti välillä on tällä hetkellä 1 lauttareitti, jota operoi 1 lauttayhtiö – Northlink Ferries. LerwickAberdeen lauttaa operoidaan viikoittain ja matkan kesto on vähintään 12 tuntia.

Vaikka päivitämme sivustomme tietoja säännöllisesti, toisinaan ylitysten aikataulut voivat muuttua yllättäen, joten suosittelemme että pyydätte ajankohtaista hintatarjousta lautalle maasta Shetlanninsaaret maahan Skotlanti satamien Lerwick ja Aberdeen välillä.

Shetlanninsaaret Skotlanti lauttakartta

Klikkaa karttaa

Shetlanninsaaret - Skotlanti lautat

Tietoa maasta Shetlanninsaaret:

Britannian pääsaarelta pohjoiseen ja itään löytyvät Skotlannille kuuluvat Shetlannin saaret - noin 16 asutetusta saaresta koostuva saaristo.
Suurin, ”Mantereena” tunnettu saari on yksi Skotlannin suurimmista saarista. Shetlannin ilmasto on merellinen, sen talvet pitkiä, mutta leutoja ja kesät lyhyitä ja viileitä. Saarilla asuu monia merieläimiä kuten valaita, saukkoja, hylkeitä ja lunneja. Saarilta löytyy myös useita Shetlannin aktiivista taide-elämää esitteleviä museoita ja gallerioita.

Tietoa maasta Skotlanti:

Skotlanti on neljästä Yhdistyneet kuningaskunnat muodostavasta maasta pohjoisin. Etelässä se jakaa Englannin kanssa noin 97 kilometriä pitkän rajan ja Pohjois-Irlannista sen erottaa Irlanninmeren Pohjoiskanaali.
Skotlanti on eloisa ja innostava maa, josta löytyy useita eri kulttuureja sekä erityisen rikas kulttuuriperintö.
Skotlannin pieneen ja helppokulkuiseen maahan pakkautuneet lukuisat nähtävyydet ja harrastemahdollisuudet tekevät siitä äärimmäisen suositun matkakohteen.
Riippumatta siitä käykö mieluummin opastetuilla kierroksilla vai kulkeeko omia polkujaan, Skotlannissa voi viihtyä kosmopoliittisissa kaupungeissa, nauttia taide- ja kulttuuritarjonnan ympärivuotisesta yltäkylläisyydestä, maistella makuja maailman parhaimpiin kuuluvista keittiöistä, tutkia maan dramaattista ja värikästä historiaa ja luontoa sekä ottaa osaa lukuisiin urheilutapahtumiin joko kilpailijana tai sivustakatsojana.