Lerwick
Aberdeen
Lautat maahan Skotlanti
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Lerwick satamaan Aberdeen

Shetlanninsaaret ja Skotlanti yhdistyvät reitillä Lerwick Aberdeen. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Northlink Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 6 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 12 tuntia.

Lerwick Aberdeen matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Shetlanninsaaret - Skotlanti lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Lerwick - Aberdeen?

Lautan ylitysaika Lerwick - Aberdeen on noin 12h. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Lerwick - Aberdeen?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Lerwick to Aberdeen ja tämä on
  • Northlink Ferries

Miten voin varata lauttalippuja Lerwick - Aberdeen?

Varaa lautat reitiltä Lerwick kohteeseen Aberdeen tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Lerwick opas

Lerwick on pääkaupunki ja tärkein satama Shetlannin saarilla Skotlannissa. Lerwick sijaitsee noin 160 km pohjoiseen Skotlannin itärannikolta, 340 km pohjoiseen Aberdeenista ja 370 km länteen Norjan Bergenistä. Lerwick sijaitsee Shetlannin mantereen itärannikolla. Kaupungissa on monia mukavuuksia, joita yleensä löytää vain suuremmissa kaupungeissa Britannian mantereella. Lerwickissä on monia vapaa-ajan ja viihde-elämän palveluja sekä laaja valikoima baareja ja yökerhoja. Kaupunki on keskittynyt sen vilkkaan sataman ympärille, kun taas Hay’s Dock oli kerran Shetlanninn kalastusalan ja Veneenrakennukseen keskus ja on nykyään koti upealle Shetlannin museolle ja arkistolle.

Satama on Britannian pohjoisin ja se sijaitsee Pohjanmeren ja Pohjois-Atlantin risteyksessä. Lerwickin satamalla on uusi matkustajien liukukävelytie, joka mukautuu paremmin uusiin ro-ro-lautoille. Northlink Ferries pyörittää päivittäisiä yölauttoja Lerwickin ja Aberdeenin välillä ( pysähtyen Kirkwallissa Orkneyn saarilla). Shetland Islands Council pyörittää myös ro-ro-lauttayhteyttä Out Skerriesiin ja Bressayyn terminaalista keskellä kaupunkia.


Aberdeen opas

Aberdeenin kaupunki on kolmanneksi väkirikkain kaupunki Skotlannissa ja se sijaitsee pohjoisessa Skotlannin itärannikolla. Kaupungin arkkitehtuuri on tunnettu sen graniitin käytöstä, mikä puolestaan on johtanut kaupungin lempinimeen "Granite Cityyn". Aberdeen on pitkään ollut kuuluisa 45:stä puistosta ja puutarhasta, ja kaupunginlaajuisista kukkanäyttelyistä, jotka sisältävät kaksi miljoonaa ruusua, yksitoista miljoonaa narsissia ja kolme miljoonaa krookusta. Kaupunki on voittanut Royal Horticultural Societyn Kukkiva Britannia-kisan "Paras kaupunki" palkinnon kymmenen kertaa, yleisen Kukkiva Skotlanti -kilpailun kaksikymmentä kertaa ja suuren kaupungin luokan joka vuosi vuodesta 1968.

Aberdeenin satamalla on hyvät yhteydet maanteitse, rautateitse ja lentäen, kiitos sen erinomaisen liikenneinfrastruktuurin. Terminaalin palvelut rajoittuvat supermarkettiin ja kahvilaan. Terminaalissa on hyvät palvelut liikuntarajoitteisille matkailijoille, mutta kävijöiden, joilla on erityistarpeita tulee ottaa yhteyttä lauttaliikenneyhtiöön. Satamasta on säännöllinen liikenne Lerwickiin Shetlannin saarille, minne ylitysaika on noin 1,5 tuntia. Viikoittain on myös kolme purjehdusta Kirkwalliin noin 6 tunnin ylitysajalla.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 15/07/002024 ja 21.7.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Northlink Ferries 17:30 07:00 13 tuntia 30 minuuttia Ti, To, La
Northlink Ferries 19:00 07:00 12 tuntia Mon, Ke, Pe, Sun

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.