COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Lerwick - Aberdeen on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Shetlanninsaaret - Skotlanti lautat sivullamme.

Lerwick - Aberdeen lauttaoperaattorit

    • 7 Sailings Weekly 12 hr
    • Get price

Lautta satamasta Lerwick satamaan Aberdeen

Shetlanninsaaret ja Skotlanti yhdistyvät reitillä Lerwick Aberdeen. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Northlink Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 7 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 12 tuntia.

Lerwick Aberdeen matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Lerwick opas

Lerwick on pääkaupunki ja tärkein satama Shetlannin saarilla Skotlannissa. Lerwick sijaitsee noin 160 km pohjoiseen Skotlannin itärannikolta, 340 km pohjoiseen Aberdeenista ja 370 km länteen Norjan Bergenistä. Lerwick sijaitsee Shetlannin mantereen itärannikolla. Kaupungissa on monia mukavuuksia, joita yleensä löytää vain suuremmissa kaupungeissa Britannian mantereella. Lerwickissä on monia vapaa-ajan ja viihde-elämän palveluja sekä laaja valikoima baareja ja yökerhoja. Kaupunki on keskittynyt sen vilkkaan sataman ympärille, kun taas Hay’s Dock oli kerran Shetlanninn kalastusalan ja Veneenrakennukseen keskus ja on nykyään koti upealle Shetlannin museolle ja arkistolle.

Satama on Britannian pohjoisin ja se sijaitsee Pohjanmeren ja Pohjois-Atlantin risteyksessä. Lerwickin satamalla on uusi matkustajien liukukävelytie, joka mukautuu paremmin uusiin ro-ro-lautoille. Northlink Ferries pyörittää päivittäisiä yölauttoja Lerwickin ja Aberdeenin välillä ( pysähtyen Kirkwallissa Orkneyn saarilla). Shetland Islands Council pyörittää myös ro-ro-lauttayhteyttä Out Skerriesiin ja Bressayyn terminaalista keskellä kaupunkia.


Aberdeen opas

Aberdeenin kaupunki on kolmanneksi väkirikkain kaupunki Skotlannissa ja se sijaitsee pohjoisessa Skotlannin itärannikolla. Kaupungin arkkitehtuuri on tunnettu sen graniitin käytöstä, mikä puolestaan on johtanut kaupungin lempinimeen "Granite Cityyn". Aberdeen on pitkään ollut kuuluisa 45:stä puistosta ja puutarhasta, ja kaupunginlaajuisista kukkanäyttelyistä, jotka sisältävät kaksi miljoonaa ruusua, yksitoista miljoonaa narsissia ja kolme miljoonaa krookusta. Kaupunki on voittanut Royal Horticultural Societyn Kukkiva Britannia-kisan "Paras kaupunki" palkinnon kymmenen kertaa, yleisen Kukkiva Skotlanti -kilpailun kaksikymmentä kertaa ja suuren kaupungin luokan joka vuosi vuodesta 1968.

Aberdeenin satamalla on hyvät yhteydet maanteitse, rautateitse ja lentäen, kiitos sen erinomaisen liikenneinfrastruktuurin. Terminaalin palvelut rajoittuvat supermarkettiin ja kahvilaan. Terminaalissa on hyvät palvelut liikuntarajoitteisille matkailijoille, mutta kävijöiden, joilla on erityistarpeita tulee ottaa yhteyttä lauttaliikenneyhtiöön. Satamasta on säännöllinen liikenne Lerwickiin Shetlannin saarille, minne ylitysaika on noin 1,5 tuntia. Viikoittain on myös kolme purjehdusta Kirkwalliin noin 6 tunnin ylitysajalla.