Sicily

Vertaile lauttoja maasta Sisilia maahan Egadisaaret

Maan Sisilia ja maan Egadisaaret välillä on useita ylityksiä. Tällä hetkellä reitit yhdistävät sataman 2 satamat maassa Sisilia ja sataman 3 satamat maassa Egadisaaret.

Lauttamatkoja on yhteensä 48 ylitystä joka päivä reiteillä 6 ferry routes, joita operoidaan 2 lauttayhtiötä, mukaanlukien Liberty Lines Fast Ferries & Siremar. Nopein ylitys kestää noin 0 tunti 25 minuutti (Levanzo).

Tämä on yleinen yhteenveto palveluista maan Sisilia ja maan Egadisaaret välillä, etsi hakukoneestamme Aikataulut & hinnat ajankohtaista tietoa saadaksesi.

Sisilia Egadisaaret lauttakartta

Klikkaa karttaa

Tietoa maasta Sisilia:

Sisilia on autonominen alue Italiassa ja suurin Välimeren saarista. 700-luvulla ennen ajan laskua foinikialaiset, kreikkalaiset sekä puunilaiset siirtolaiset Karthagosta miehittivät saaren. Tärkein kolonia perustettiin Syrakusaan vuonna 734 ennen ajan laskua. Muita merkittäviä kreikkalaisia kolonioita olivat Gela, Agrigento, Selinunte, Himera ja Zanclenakin tunnettu Messina. Nämä kaupunkivaltiot olivat tärkeä osa klassista kreikkalaista sivilisaatiota, johon Sisilia osana Magna Graeciaa kuului – sekä Empedokles että Arkhimedes olivat kotoisin Sisiliasta. Sisilian politiikka oli kietoutunut varsinaisen Kreikan politiikkaan, mikä esimerkiksi johti ateenalaisten surkean epäonnistuneeseen Sisilian retkeen peloponnesolaissodassa. 3 350 metriä korkea tulivuori Etna lähellä Cataniaa yltää Euroopan korkeimmaksi tulivuoreksi. Se on myös yksi maailman aktiivisimmista tulivuorista. Liparisaaret pohjoisessa kuten Egadisaaret ja Pantelleria lännessä, Ustica luoteessa ja Pelagiset saaret lounaassa kuuluvat kaikki hallinnollisesti Sisiliaan.