Tenerife

Vertaile lauttoja maasta Teneriffa maahan El Hierro

Maiden Teneriffa ja El Hierro välillä on tällä hetkellä 1 lauttareitti, jota operoi 1 lauttayhtiö – Naviera Armas. Los CristianosValverde lauttaa operoidaan viikoittain ja matkan kesto on vähintään 2 tunti 30 minuutti.

Vaikka päivitämme sivustomme tietoja säännöllisesti, toisinaan ylitysten aikataulut voivat muuttua yllättäen, joten suosittelemme että pyydätte ajankohtaista hintatarjousta lautalle maasta Teneriffa maahan El Hierro satamien Los Cristianos ja Valverde välillä.

Teneriffa El Hierro lauttakartta

Klikkaa karttaa

Teneriffa - El Hierro lautat

Tietoa maasta Teneriffa:

Teneriffa on Espanjan Kanariansaarista suurin ja sijaitsee noin 320 kilometriä luoteeseen Afrikan rannikolta.
Vaikka saarella on hieman alle miljoona vakituista asukasta, vetää se rannoillaan ja taatulla auringonpaisteellaan puoleensa noin 4 miljoonaa turistia vuosittain.
Kahden lentokentän ja suoran mantereen laivayhteyden ansiosta Teneriffa on Kanarian napa. Saaren kuumempi ja kuivempi eteläosa monine Play de las Americasin ja Los Cristianoksen tapaisine lomakohteineen on turistimaisempi kuin kypsempien matkaajien suosima vehreä, kotoisampi ja kosmopoliittisempi pohjoinen.

Tietoa maasta El Hierro:

El Hierro, lempinimeltään Isla del Meridiano ja mitoiltaan 27 km lännestä itään ja 24 km pohjoisesta etelään, on Kanariansaarista pienin, eteläisin ja läntisin.
El Hierro on jyrkän vuoristoinen ja tuliperäinen. Volcán de Lomo Negron purkaus vuonna 1793 on saaren ainoa kirjattu purkaus.
Kuten kaikki Kanariansaaret, El Hierro on suosittu matkailukohde, jota palvelee pieni lentokenttä ja lauttaterminaali, joka sijaitsee pääkaupungissa Valverdessä.