Lautta satamasta Los Cristianos satamaan Valverde

Teneriffa ja El Hierro yhdistyvät reitillä Los Cristianos Valverde. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Naviera Armas. Reittiä kuljetaan jopa 8 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 2 tuntia 30 minuuttia.

Los Cristianos Valverde matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Los Cristianos - Valverde lauttaoperaattorit

  • Naviera Armas
    • 8 lähtöä viikoittain 2 h 30 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Los Cristianos Valverde

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Los Cristianos Valverde on auto ja 2 matkustajaa.

Los Cristianos opas

Los Cristianos on satamakaupunki Teneriffan saarella, joka on yksi Kanariansaarista. Keskellä kaupunkia on Los Cristianosksen lahti, mutta se laajentuu hiljalleen sisämaahan. Kaupungissa on monia rakennuksia, jotka rakennettiin ennen turisminousukautta 20 luvun lopulla. Kaupungissa on kaksi rantaa jotka koostuvat mustasta vulkaanisesta hiekasta. Kaupungissa on myös monia baareja, ravintoloita ja klubeja, jotka palvelevat matkailijoita ympäri vuoden. Poistuessa rannoilta ja Promenaden alueelta, voit löytää erilaisia kauppoja kuten pikkuputiikkeja, designer-kauppoja ja muita oivallisia paikkoja mistä löytää edullisia ostoksia ja löytöjä.

Seuraamalla Promenadea länteen, Los Cristianos sulautuu Playa de las Americakseen, joka on Teneriffan juhlimispääkaupunkiin kiitos sen rohkeista yökerhoista sekä erinomaisesta valikoimasta kauppoja. Jos haluat jotain hillitympää, hyppää lauttaan La Gomeran saarelle, josta löydät sademetsiä, jotka suorastaan houkuttelevat vierailijoita. Matka La Gomeralle kestää noin 70 minuuttia.

Kaupungin satamasta voi ottaa lautan Valverdelle, San Sebastian de la Gomeralle ja Santa Cruz de La Palmalle.

Valverde opas

Valverde on pääkaupunki El Hierron saarella, Kanariansaarilla, ja on hiljainen kaupunki jota ympäröi kaunis luonto. Valverde istuu vuorella, joka on noin 650 metriä merenpinnan yläpuolella. Kummallista, se on ainoa Kanariansaarten pääkaupunki, joka ei sijaitse rannikolla. Tämä kaupunki on muodostettu verkostosta jyrkkiä katuja, kalkittuja taloja ja isoja puutarhoja. Tärkeä vierailukohde kaupungissa on kirkko Santa María de la Concepción, rakennettu 1700-luvulla. Se sisältää myös 1700-luvulla veistetyn Neitsyt Marian, Cristo de la Columnan, Genovalaisen veistoksen mikä herättää suurta taiteellista kiinnostusta. Kirkkoa vastapäätä on kaupungintalo, joka on hieno esimerkki perinteisestä Kanariansaarten arkkitehtuurista. El Hierron pääkaupunki on portti vehreään ympäröivään maaseutuun. Mocanalissa, saaren pohjoisosassa, on runsas kasvillisuus ja vanha asutus kivi-olkikattoisine taloineen, jota kutsutaan Pozo de las Calcosaksi. Yksi tärkeimmistä festivaaleista saarella on Bajada de la Virgen de los Reyes. Tässä perinteisessä festivaalissa, joka järjestetään joka neljäs vuosi, saarelaiset kantavat neitsyen hänen pyhäkköönsä Valverdelle.