Los Cristianos
Valverde
Lautat maahan El Hierro
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Los Cristianos satamaan Valverde

Teneriffa ja El Hierro yhdistyvät reitillä Los Cristianos Valverde. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Naviera Armas. Reittiä kuljetaan jopa 6 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 2 tuntia 30 minuuttia.

Los Cristianos Valverde matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Teneriffa - El Hierro lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Los Cristianos - Valverde?

Lautan ylitysaika Los Cristianos - Valverde on noin 2h 30m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Los Cristianos - Valverde?

Los Cristianos to Valverde lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Los Cristianos - Valverde on 199 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Los Cristianos - Valverde?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Los Cristianos to Valverde ja tämä on
  • Naviera Armas

Miten voin varata lauttalippuja Los Cristianos - Valverde?

Varaa lautat reitiltä Los Cristianos kohteeseen Valverde tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Los Cristianos - Valverde?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Los Cristianos - Valverde
  • Naviera Armas

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Los Cristianos - Valverde?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Los Cristianos ja Valverde välillä
  • Naviera Armas

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Los Cristianos - Valverde?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Naviera Armas

Mikä on etäisyys Los Cristianos ja Valverde välillä?

Etäisyys Los Cristianos ja Valverde välillä on noin 72 meripeninkulmaa.

Los Cristianos opas

Los Cristianos on satamakaupunki Teneriffan saarella, joka on yksi Kanariansaarista. Keskellä kaupunkia on Los Cristianosksen lahti, mutta se laajentuu hiljalleen sisämaahan. Kaupungissa on monia rakennuksia, jotka rakennettiin ennen turisminousukautta 20 luvun lopulla. Kaupungissa on kaksi rantaa jotka koostuvat mustasta vulkaanisesta hiekasta. Kaupungissa on myös monia baareja, ravintoloita ja klubeja, jotka palvelevat matkailijoita ympäri vuoden. Poistuessa rannoilta ja Promenaden alueelta, voit löytää erilaisia kauppoja kuten pikkuputiikkeja, designer-kauppoja ja muita oivallisia paikkoja mistä löytää edullisia ostoksia ja löytöjä.

Seuraamalla Promenadea länteen, Los Cristianos sulautuu Playa de las Americakseen, joka on Teneriffan juhlimispääkaupunkiin kiitos sen rohkeista yökerhoista sekä erinomaisesta valikoimasta kauppoja. Jos haluat jotain hillitympää, hyppää lauttaan La Gomeran saarelle, josta löydät sademetsiä, jotka suorastaan houkuttelevat vierailijoita. Matka La Gomeralle kestää noin 70 minuuttia.

Kaupungin satamasta voi ottaa lautan Valverdelle, San Sebastian de la Gomeralle ja Santa Cruz de La Palmalle.


Valverde opas

Valverde on pääkaupunki El Hierron saarella, Kanariansaarilla, ja on hiljainen kaupunki jota ympäröi kaunis luonto. Valverde istuu vuorella, joka on noin 650 metriä merenpinnan yläpuolella. Kummallista, se on ainoa Kanariansaarten pääkaupunki, joka ei sijaitse rannikolla. Tämä kaupunki on muodostettu verkostosta jyrkkiä katuja, kalkittuja taloja ja isoja puutarhoja. Tärkeä vierailukohde kaupungissa on kirkko Santa María de la Concepción, rakennettu 1700-luvulla. Se sisältää myös 1700-luvulla veistetyn Neitsyt Marian, Cristo de la Columnan, Genovalaisen veistoksen mikä herättää suurta taiteellista kiinnostusta. Kirkkoa vastapäätä on kaupungintalo, joka on hieno esimerkki perinteisestä Kanariansaarten arkkitehtuurista. El Hierron pääkaupunki on portti vehreään ympäröivään maaseutuun. Mocanalissa, saaren pohjoisosassa, on runsas kasvillisuus ja vanha asutus kivi-olkikattoisine taloineen, jota kutsutaan Pozo de las Calcosaksi. Yksi tärkeimmistä festivaaleista saarella on Bajada de la Virgen de los Reyes. Tässä perinteisessä festivaalissa, joka järjestetään joka neljäs vuosi, saarelaiset kantavat neitsyen hänen pyhäkköönsä Valverdelle.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 17/06/002024 ja 23.6.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Naviera Armas 17:30 20:00 2 tuntia 30 minuuttia Ti, Ke, To, Pe, La
Naviera Armas 19:30 22:00 2 tuntia 30 minuuttia Mon

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.