United States

Vertaile lauttoja maasta Yhdysvallat maahan Grand Bahama

Maiden Yhdysvallat ja Grand Bahama välillä on tällä hetkellä 1 lauttareitti, jota operoi 1 lauttayhtiö – Balearia Caribbean. Fort LauderdaleFreeport lauttaa operoidaan viikoittain ja matkan kesto on vähintään 3 tunti 0 minuutti.

Vaikka päivitämme sivustomme tietoja säännöllisesti, toisinaan ylitysten aikataulut voivat muuttua yllättäen, joten suosittelemme että pyydätte ajankohtaista hintatarjousta lautalle maasta Yhdysvallat maahan Grand Bahama satamien Fort Lauderdale ja Freeport välillä.

Yhdysvallat Grand Bahama lauttakartta

Klikkaa karttaa

Yhdysvallat - Grand Bahama lautat

Tietoa maasta Yhdysvallat:

Amerikan yhdysvallat on 300 miljoonalla asukkaallaan maailman kolmanneksi suurimman väestön koti. USA koostuu tiheästi asutetuista kaupungeista esikaupunkialueineen ja laajoista asuttamattomista ja luonnonkauniista alueista.
1600-luvulta jatkuneen massamaahanmuuttonsa ansiosta Amerikasta on tullut kulttuurien sulatusuuni. Sillä on tärkeä rooli maailman kulttuurimaisemassa. Se on kuuluisa lukuisista turistikohteistaan, jotka vaihtelevat Manhattanin ja Chicagon pilvenpiirtäjistä Yellowstonen ja Alaskan luonnonihmeisiin sekä Floridan, Hawajin ja Etelä-Carolinan aurinkoisiin rantoihin.

Tietoa maasta Grand Bahama:

Historiallinen ja viehättävä Grand Bahaman saari on täydellinen lomakohde. Grand Bahama koostuu kolmesta uniikista alueesta: East End, Freeport/Lucaya ja West End. Luonnonystäville saarelta löytyy kolme kansallispuistoa, joista kahdessa asuu suuria joukkoja paikallisia lintuja. Yksikään Bahaman saari ei tietenkään olisi mitään ilman pitkiä ja kauniita rantoja, jotka Grand Bahamalla löytyvät saaren eteläpuolelta.