Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Arbatax lauttasatamaan

 • Autolla

  Arbatax on Sardinian itäpuolella, noin 5km Tortolista. is on the eastern side of Sardinia, about 5km from Tortoli. Tortoliin pääset Olbiasta ajamalla etelään SS.131-moottoritietä Dorgalia kohti. Tämän jälkeen seuraa opastuksia satamaan.

 • Bussilla

  Arst-bussipalvelu (Azienda Regionale Sarda Trasporti) kulkee suurimpiin kaupunkeihin Sardiniassa. Saadaksesi lisätietoa, vieraile Arst Sardegna kotisivulla.

 • Osoite

  Piazzale Scogli Rossi I 08041 Arbatax, Sardinia, Italia

 • Arbatax majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Arbatax lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Arbatax majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Arbatax lauttapalvelut

Arbatax opas

Arbatax opas

Sardinian saaren itäpuolella sijaitseva Arbatax on pieni 5000 asukkaan kaupunki. Nimen alkuperä on epäelvä, mutta perimätieto kertoo sen tulevan arabian ”14. tornia” tarkoittavasta ilmaisusta ja viittaavan luultavasti läheiseen espanjalaisten rakentamaan vahtitorniin, jonka tarkoitus oli suojata saarta arabialaismerirosvojen hyökkäyksiltä. Kuuluisimmat näkymät avautuvat Rocce Rossen rannalle, mutta kannattaa myös mennä katsomaan näkymiä kylän yllä sijaitsevasta majakasta.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.