Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Arrecife lauttasatamaan

  • Autolla

    Arrecifen satama on Lanzaroten saaren kaakkoisosassa.

  • Osoite

    José Antonio, 90, C.P. 35500, Lanzarote, Kanariansaaret

  • Arrecife majoitus

    Jos sinun tarvitsee viettää yö Arrecife lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Arrecife majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Arrecife lauttapalvelut

Arrecife opas

Arrecife opas

Arrecife on ollut Kanariansaarten Lanzaroten pääkaupunki vuodesta 1852 ja sijaitsee saaren itäpuolella. Arrecife ilmestyi karttoihin ensimmäisen kerran 1400-luvulla pienenä kalastussatamana ja sen merelliset juuret näkyvät edelleen sen vanhassa kaupungissa. Noin puolet saaren väestöstä asuu Arrecifessa. Sen siluettia hallitsee Lanzaroten korkein rakennus Grand Hotel. Arrecife on eloisa, ystävällinen ja teeskentelemätön kaupunki. Lanzaroten pääkaupungin titteli siirtyi Teguiselta Arrecifelle 1700-luvun lopulla. Sen nimi tulee mahtavan rantabulevardin muodostavien riuttojen ja saarten runsaudesta kaupungin rannikolla. Promenadi pääkatu Castillo y Leon kanssa muodostavat saaren pääkauppa-alueen lukuisine kauppoineen ja läheisine kahviloineen.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.