Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Bonifacio lauttasatamaan

  • Autolla

    Bonifacion satama sijaitsee Etelä-Korsikalla; Bonifacionsalmi erottaa tämän Sardiniasta. Kaksi päämoottoritietä yhdistää Bonifacion saaren muihin osiin: N196, joka kulkee Korsikan länsirannikkoa pitkin ja N198, joka kulkee saaren itärannikkoa pitkin. Bonifacion satama on hyvin viitoitetty moottoritieltä.

  • Osoite

    Porto di Bonifacio, F - 20169, Korsika

  • Bonifacio majoitus

    Jos sinun tarvitsee viettää yö Bonifacio lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Bonifacio majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Bonifacio lauttapalvelut

Bonifacio opas

Bonifacio opas

Bonifacio on kaupunki ja kunta Korsikan saaren eteläkärjessä, Corse-du-Sudin departementissa. Kaupunki on jaettu kahteen osaan. Vieille Villeen (vanha kaupunki) tai Haute Villeen (yläkaupunki) sijaitsee 800-luvun linnoituksen paikalla Välimerelle avautuvalla niemellä. Suurin osa kaupungin väestöstä, mukaan lukien kaupungin kuuluisin asukas Marie José Nat, asuu Haute Villessä. Alapuolella vuonomaisen salmen päässä sijaitseva luonnonsatama La Marine toimii satamana lukuisille kalastus- ja turistiveneille. Kaupungin charmi ja idyllisten rantojen läheisyys tekevät Bonifaciosta suositun kesämatkakohteen erityisesti mannerranskalaisten keskuudessa. Bonifacio on myös portti Ranskan eteläisimpään osaan pienille Lavezzi-saarille, jotka Ranska one nimennyt merensuojelualueeksi.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.