COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lautat maahan Korsika

Korsika on Ranskalainen saari Välimerellä ja se tunnetaan sen yli 200 kauniista hiekkarannasta.

Koska saari sijaitsee pohjois-välimerellä, saarelle matkaaminen on erittäin nopeaa ja helppoa. Päätit sitten matkata Italiasta tai Ranskasta, voit valita lukuisista laivayhtiöistä sekä satamista.

Ranskasta lähtevät laivat lähtevät Toulonin, Nizzan ja Marseillen satamista ja ylityksiä on tarjolla joka päivä, vuoden ympäri. Vuoroja lisätään aina turismin huippukausina, erityisesti kesäisin.

Italiasta lähtee laivoja Savonan, Genoan, Livornon sekä Piombinon satamista.

Lisäksi tarjolla on laivayhteys Sardinialle Korsikan eteläpuolella.

Suurin osa laivamatkustajista saapuu ajoneuvonsa kanssa, mutta myös monista satama-kaupungeista voi varata vuokra-autoja. Korsikan autotiet ovat sileitä ja kattavia, joten monet nauttivat rentouttavista ajomatkoista matkaten saaren ympäri sen kaunista rannikkoa pitkin, välttäen ruuhkaiset turistireitit.

On mahdotonta välttää Korsikan upeita hiekkarantoja kristallinkirkkaine vesineen. Monilta rannoilta löytyy valikoima aktiviteetteja kuten rantalentopalloa, surffausta, huvilaivailua, melontaa, vesihiihtoa, kumiveneilyä, kalastusta ja paljon muuta.

Korsikan saari on erittäin suosittu ja siksi ruuhkainen kesäkausina. Jos etsit rauhallisempaa ajanjaksoa matkata tälle upealle saarelle, se on hiljaisin lokakuusta maaliskuuhun.

Suositut lauttaoperaattorit

  • 9 lähtöä viikoittain 10 h 30 min
  • Etsi hinta
  • 4 lähtöä päivittäin 50 min
  • Etsi hinta
  • 3 lähtöä päivittäin 1 tunti
  • Etsi hinta
  • 2 lähtöä viikoittain 1 tunti 30 min
  • Etsi hinta

Korsika arvostelut

 • "Vanha kunnon baby"

  Moby Baby ei ole vauva enää, noin 45 vuotta on kulunut siitä kun se oli kehittynein skandinaavinen lautta. Mutta ulkomuoto on edelleen sama ja lautta on yhä tyylikäs pikku alus jolla on oikein hyvät ulkokansitilat. Sisäsisustusta on muutettu monta kertaa, ja Sealinkin aikana tehdyt muutokset ovat edelleen näkyvissä, jotkut alkuperäiset piirteet sulautuvat hyvin yhteen Mobyn modernin sisustuksen kanssa. Alkuperäinen Jacaranda tiikkiseinät ovat poissa, samoin tyylikäs ruotsalainen design - mutta kahvi on hyvää ja Moby Baby jatkaa kulkuaan - muuttuneena hulppeasta 60-luvun pitkänmatkan yölautasta moderniin matkustajalauttaan. Jos pidät lautoista, mene ja koe tämä baby!

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Kiva laiva"

  Matkustin Korsikalle (Bastian kautta) Sardinia Vera lautalla. Käytännöllinen, lautalla oli kaikkea mitä voi pyytää mutta se ei räjäyttänyt mieltä. Matkustin paluumatkalla Mega Express 2:lla ja se oli paljon parempi!

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Mega laiva"

  Matkustin mega Express 2.lla matkallani Korsikalta viime viikolla. Laivalle nousu kesti vähän kauemmin kuin odotin mutta kun pääsin kyytiin todella nautin ajastani lautalla ja sain hyvän kokemuksen. Todella suosittelen tätä lauttaa!

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Kiva laiva Nizzasta!"

  Matkustin hiljattain tällä laivalla Nizzasta ja reissu oli oikein mukava ja rentouttava. Otin ensin lautan Englannista Calaisiin DFDS:llä ja sitten ajoin Nizzaan josta menin Korsikalle (en pidä lentämisestä) ja suosittelisin tätä reittiä joka kerta!

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laivalla

Ota selvää millaista lautalla on ennen matkaasi.

Laivaoppaat, videot & arvostelut

Reitit ja satamat maassa Korsika