Moby Lines
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Moby Lines

Moby Lines yhdistää manner-Italian Sardinian saaret, Korsikan ja Elban saariin värikkäillä lautoillaan.

Moby Linesilla matkustaessasi voit nauttia joka päiväisestä ja ympärivuotisesta 130-vuotisen historian ja kokemuksen leimaamasta purjehdustyylistä, jonka mukavuudesta voi yleensä nauttia vain Italian, Sardinian, Korsikan ja Elban välisillä matkoilla.

Moby Linesilla et ole vain matkalla, sillä lomasi alkaa heti laivaan astuessasi! Mobyn kanssa matkustaessa voi rentoutua täydellisesti mukavassa ympäristössä ja ystävällisessä ilmapiirissä.

Erityisillä arkkitehtuurisilla yksityiskohdilla ja poikkeuksellisella sisustuksella varustettujen Moby Linesin laivojen persoonallisuus näkyy joka matkustajan toiveet täyttävässä ilmapiirissä.

Monilla lähtösatamillaan ja reiteillään Moby Lines on valmis tekemään matkastasi mahdollisimman nautinnollisen ja rentouttavan.

Osoitteesta directferries.fi löydät Moby Lines aikataulut sekä hinnat ja voit varata Moby Lines lippuja. Kun mahdollista, vertaamme Moby Lines vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin Moby Lines kaikki reitit

Moby Lines routes and ports

Moby Lines asiakasarviot

 • "Laivamatka Italia-Corsika"

  Ainoa suuri miinus on se että laivaan pääsy on ohjattu todella huonosti autolla liikkuville asiakkaille, meitä oli paljon eksyneitä jotka hakivat check inn paikkaa pitkin satama-aluetta, kyseessä on Livernon satama Italiassa ja kohteena Corsika.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Oikein hyvä"

  Olin iloisesti yllättynyt, matkustan heillä uudelleen!

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Chivitavecchia - Olbia"

  Hyvä valinta. Hyvä hinta. Tsekkasimme tiskillä Civitavecchiassa ja hintamme oli 12€ halvempi kuin netissä.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Matka Korsikalle"

  Erinomainen ajoitus. Lähtö ja saapuminen ajoissa. Siisti ja hiljainen, iso tila laivan keskiosassa jossa voit lukea ja surffailla. Suuren kysynnän vuoksi Internet-yhteyttä pitäisi parantaa jos vain teknisesti mahdollista. Vessatilat pitää siivota ja niitä pitää ylläpitää säännöllisemmin.

  Lue lisää Näytä vähemmän

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.