Moby Lines

Moby Lines yhdistää manner-Italian Sardinian saaret, Korsikan ja Elban saariin värikkäillä lautoillaan.

Moby Linesilla matkustaessasi voit nauttia joka päiväisestä ja ympärivuotisesta 130-vuotisen historian ja kokemuksen leimaamasta purjehdustyylistä, jonka mukavuudesta voi yleensä nauttia vain Italian, Sardinian, Korsikan ja Elban välisillä matkoilla.

Moby Linesilla et ole vain matkalla, sillä lomasi alkaa heti laivaan astuessasi! Mobyn kanssa matkustaessa voi rentoutua täydellisesti mukavassa ympäristössä ja ystävällisessä ilmapiirissä.

Erityisillä arkkitehtuurisilla yksityiskohdilla ja poikkeuksellisella sisustuksella varustettujen Moby Linesin laivojen persoonallisuus näkyy joka matkustajan toiveet täyttävässä ilmapiirissä.

Monilla lähtösatamillaan ja reiteillään Moby Lines on valmis tekemään matkastasi mahdollisimman nautinnollisen ja rentouttavan.

Osoitteesta directferries.fi löydät Moby Lines aikataulut sekä hinnat ja voit varata Moby Lines lippuja. Kun mahdollista, vertaamme Moby Lines vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Lue lisää Näytä vähemmän

Operaattorin Moby Lines kaikki reitit

Moby Lines asiakasarviot

 • "Matka Korsikalle"

  Erinomainen ajoitus. Lähtö ja saapuminen ajoissa. Siisti ja hiljainen, iso tila laivan keskiosassa jossa voit lukea ja surffailla. Suuren kysynnän vuoksi Internet-yhteyttä pitäisi parantaa jos vain teknisesti mahdollista. Vessatilat pitää siivota ja niitä pitää ylläpitää säännöllisemmin.

  'Aleksandar' matkusti operaattorilla Moby Lines

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Koirat ja perheet"

  Mukava, hauska, ja pidimme kovasti koirat + perhe ilmapiiristä.

  'Anonyymi' matkusti operaattorilla Moby Lines aluksella Moby Freedom

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Erinomainen tapa päästä Sardiniaan"

  Laiva ja palvelut olivat todella hyviä. Suosittelisin Mobylla matkustamista.

  'Andrej' matkusti operaattorilla Moby Lines aluksella Moby Aki

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Bonifaciosta Santa Teresa di Galluralle"

  Se ei olisi voinut olla helpompaa tai sujuvampaa. Ensinnäkin, Bonifacio on kaunis kaupunki missä on paljon tekemistä. Kun Mobyn (palveluntarjoaja johon Directferries yhdisti meidät) tiski aukesi kaksi tuntia ennen lähtöä, saavuimme paikalla Directferries vahvistuksemme kanssa ja saimme lippumme noin sekunnissa. Itse matkasta - se oli kaunis, nautittava sekä helppo. Kiitos sekä Mobylle että Directferriesille. Saumatonta ja helppoa. En voisi pyytää enempää.

  'Charlie Cole' matkusti operaattorilla Moby Lines aluksella Moby Bastia

  Lue lisää Näytä vähemmän