Starlines
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Starlines

Starlines tarjoaa säännöllisiä lauttoja Brindisin satamakaupungista Etelä-Italiasta Vloraan.

Starlinesilla on vaikuttava laivasto nykyaikaisia aluksia, joissa on tarjolla erilaisia hyttejä, jotta matkustajat voivat matkustaa tyylillä. Aluksilla on suuri valikoima mukavuuksia, kuten baareja, ravintoloita, kahviloita ja viihtyisiä TV-loungeja, joista avautuu koko matkan ajan upeat näkymät Välimerelle.

Starlinesin matkustajat voivat matkustaa Italian ja Albanian välillä noin 6 tunnissa Red Star 1 -aluksella. Tämä lauttareitti on käytettävissä jopa 3 kertaa viikossa.

Direct Ferries tarjoaa hakukriteereihisi perustuvan aikataulu- ja hintavertailun, jonka avulla voit yhdellä haulla verrata Starlines -palveluita useiden muiden lauttayhtiöiden aikatauluihin ja hintoihin.

Vertaa ennen varaamista Starlines -aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin, jotta löydät varmasti itsellesi parhaan vaihtoehdon.

Starlines routes and ports

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.