Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Cagliari lauttasatamaan

 • Autolla

  Cagliariin on helppo päästä ja on hyvin viitoitettu joka puolelta Sardiniaa. Sardinian päätiet ovat: 125 (Orientale Sarda Palau), 131 (Carlo Felice-valtatie Porto Torresista) ja 130 (Iglesiente-valtatie Iglesiasista). Tie Cagliarin satamaan on viitoitettu, kun pääset kaupungin keskustan seudulle.

 • Junalla

  Cagliarin rautatieasemalle pääsee Olbiasta ja Porto Torresista. Saadaksesi lisätietoa, vieraile Trenitalia kotisivulla.

 • Bussilla

  Arst-bussipalvelu (Azienda Regionale Sarda Trasporti) kulkee useimpiin Sardinian kaupunkeihin. Saadaksesi lisätietoa, vieraile Arst Sardegnakotisivulla.

 • Osoite

  Molo Sanità Porto di Cagliari 09123 Cagliari, Sardinia

 • Cagliari majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Cagliari lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Cagliari majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Cagliari lauttapalvelut

Cagliari opas

Cagliari opas

Cagliari on italialaisen Sardinian saaren pääkaupunki. Antiikin kaupunkina Cagliari on todistanut usean sivilisaation valtakautta. Kaupunki on alueensa tärkeä taloudellinen ja teollinen keskus, jolla on yksi Välimeren isoimmista satamista, kansainvälinen lentokenttä ja useaan pohjoisen kaupunkiin kuten Torinoon Vicenzaan ja Genovaan verrattava tulotaso, joka on 28. korkein Italiassa. Cagliarin pääranta on Poetto. Se yltää noin 8 kilometrin matkan Sella del Diavolosta Quartu Sant’Elenaan.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.