Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Cairnryan lauttasatamaan

  • Autolla

    Cairnryanin satama sijaitsee Skotlannin lounaisosassa, 8 km päässä Stranraerista tiellä A77. Pohjoisesta tullessa seuraa tietä A77 etelään Glasgowista/Ayrista. Etelästä tullessa seuraa M6/A74 Carlisleen ja tämän jälkeen A75 Dumfriesin kautta kohti Stranraeria. Noin 3 km etelään Stranraerista käänny oikealle A751/A77.

  • Junalla

    Lähin rautatieasema sijaitsee Stranraerissa, joka on noin 6.5 km satamasta. Takseja voi olla saatavilla aseman ulkopuolella. Saadaksesi lisätietoa junalipuista, vieraile Trains to Stranraer tai Trains to Scotland sivuillamme.

  • Cairnryan majoitus

    Jos sinun tarvitsee viettää yö Cairnryan lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Cairnryan majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Cairnryan lauttapalvelut

Cairnryan opas

Cairnryan opas

Cairnryan on rivimallinen kylä Skotlannissa. Se avautuu Loch Ryaniin vievälle päätie-A77:lle. Kylä perustettiin vuonna 1701 Lochryan nimellä, kuin Lochryan House rakennettiin nykyisen kylän pohjoispäätyyn. Talo remontoitiin 1820-luvulla ja tuloksena oli näyttävä rakennelma, joka nykyään näkyy päätielle. Toisen maailmansodan aikana Cairnryanista tuli sotilassatama No.2 Military Port, jonne armeija rakensi kolme satamalaituria sekä sotilasrautatien, joka yhdisti kylän läheiseen Stranraeriin. Paikallisissa sotilasleireissä asui tuhansia sotilaita. Sodan lopussa Atlantin U-veneet antautui Loch Ryanilla ja ankkuroitui tänne ennen kuin se hinattiin merelle upotettavaksi. Laivojen romuttamisesta tuli pääteollisuudenala: suuret brittiläiset lentotukialukset Centaur ja Ark Royal lähetettiin Cairnryaniin purettavaksi. Kaupungissa romutettiin venäläisiä sukellusveneitä niinkin myöhään kuin 1990.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.