Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Ceuta lauttasatamaan

  • Autolla

    Ceutan satamaan pääset reittiä N352 ja tämän jälkeen seuraa tienviittoja satamaan.

  • Osoite

    Muelle Cañonero Dato, s/n, C.P. 51001, Espanja

  • Ceuta majoitus

    Jos sinun tarvitsee viettää yö Ceuta lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Ceuta majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Ceuta lauttapalvelut

Ceuta opas

Ceuta opas

Ceuta on espanjalainen eksklaavi Pohjois-Afrikassa Maghrebin pohjoiskärjessä, Välimeren rannikolla lähellä Gibraltarinsalmea. Viidennen vuosisadan eaa. karthagolaisista lähtien Ceutan strateginen sijainti on tehnyt siitä tärkeän etapin monien kulttuurien kauppa- ja sotaretkillä. Lähes yksinomaan sotilaskäyttöinen satamakaupungista tuli vasta roomalaisten otettua sen haltuunsa vuonna 42 eaa. Noin 400 vuotta myöhemmin vandaalit syrjäyttivät roomalaiset vallasta. Ceuta siirtyi hallitsijalta toiselle kunnes Portugalin Don Alfonso VI luovutti alueen virallisesti Espanjan Carlos II:lle vuonna 1668. Ceutan virallinen espanjalainen nimi on Ciudad Autónoma de Ceuta, Ceutan autonominen kaupunki, ja se sijoittuu normaalin espanjalaisen kaupungin ja itsehallintoalueen välille. Ennen autonomialakia Ceuta oli hallinnollisesti osa Cadizin maakuntaa.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.