Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Cherbourg lauttasatamaan

 • Autolla

  Tie Cherbourgin satamaan on hyvin viitoitettu, kunnes saavut Cherbourgiin. Pariisista ota reitti A15 ja tämän jälkeen E05 Rouenia kohti. Tämän jälkeen seuraa reittiä A13 Caenia kohti ja Caenista E46 vie sinut Cherbourgiin asti. Le Havresta ota reitti A13 Caenia kohti ja tämän jälkeen E46. St.Malosta ota reitti E401 Caenia kohti ja tämän jälkeen E46.

 • Junalla

  Gare de Cherbourg (Avenue Jean-François Millet) on yhteydessä muuhun Ranskaan SNCF verkoston kautta. Kävelymatka rautatieasemalta satamaan vie noin 40 minuuttia. Saadaksesi lisätietoa, vieraile SNCF kotisivulla.

 • Bussilla

  Satama on noin 10 - 15 minuutin kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta. Lähin busspysäkki on Boulevard Maritimella lähellä elokuvateatteria.

 • Taksilla

  Takseja yleensä löytyy lauttaterminaalin ulkopuolelta. Jos takseja ei ole saatavilla, matkustajia suositellaan ottamaan yhteyttä terminaalin infopisteeseen.

 • Paikoitus

  Terminaalin edestä löytyy paikoitusalue. Pysäköinti on ilmaista, mutta vain lyhytaikaista oleskelua varten. Terminaalin läheisyydessä on alue, johon autot ja asuntovaunut on mahdollista pysäköidä yöksi. Terminaalin läheisyydessä on myös turvallinen paikoitusalue pidempää oleskelua varten.

 • Osoite

  Brittany Ferries & Condor Ferries Quai de Normandie, 50100, Ranska Irish Ferries Gare Maritime, 50100, Ranska

 • Cherbourg majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Cherbourg lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Cherbourg majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Cherbourg lauttapalvelut

Cherbourg opas

Cherbourg opas

Cherbourg on kaupunki Luoteis-Ranskan Normandiassa ja sijaitsee Cotentinin niemimaan pohjoisosassa. Cotentin oli ensimmäinen viikinkien valloittama alue. Näille merenkävijöille oli luonnollista tehdä Cherbourgista satama. Kaupungin kehitys oli englantilaisranskalaisista konflikteista riippuvaista ennen kuin siitä tuli kanaalilinnoitus ja vuonna 1944 maailman tärkein satama. Anglo-normandisen valtion perustaminen Vilhelm Valloittajan Hastingsin voiton jälkeen vuonna 1066 oli ratkaiseva tekijä Cherbourgin kehityksessä, sillä se sijaitsi tämän valtion sydämessä. Vuonna 1145 Vilhelm Valloittajan tyttärentytär Matilda hankki maata Equeurdrevillen pitäjästä suurin piirtein nykyisen Cherbourgin arsenaalin paikalta. Matilda rakennutti siihen aikaan kulttiaan kasvattaneelle pyhälle neitsyeelle omistetun nunnaluostarin Abbaye du Voeun, josta on edelleen pystyssä merkittäviä jäänteitä.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.