Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Douglas lauttasatamaan

 • Autolla

  Terminaaliin pääset tietä A1 lännestä, A2 pohjoisesta ja A5 etelästä.

 • Junalla/Bussilla

  Douglasiin on säännöllisesti bussiyhteyksiä eri puolilta saarta. Bussiasema sijaitsee Lord Streetillä Douglasissa, noin 200 m lauttaterminaalista. Jotkut busseista sopivat yhteen lautta-aikataulujen kanssa ja pysähtyvät terminaalin ulkopuolella.

 • Paikoitus

  Terminaalin läheisyydestä löytyy paikoitusta sekä lyhyt- että pitkäaikaista vierailua varten. Vuorokausihinnat ovat alkaen £2.

 • Osoite

  Sea Terminal Building, Douglas, Isle of Man, IM1 2RF

 • Douglas majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Douglas lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Douglas majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Douglas lauttapalvelut

Douglas opas

Douglas opas

Douglas on Mansaaren pääkaupunki ja suurin kaupunki. Se on saaren laiva-, kuljetus-, ostos- ja viihdekeskus. Siellä sijaitsevat saaren hallitus ja talouden keskus. Douglas sijaitsee lahdessa saaren itärannikolla Dhoo- ja Glass-jokien haarassa (kaupungin nimi juontuu jälkimmäisestä). Sisämaasta löytyy loiva laakso. Kukkulat sijaitsevat luoteessa ja kaakossa. Kaupunkia ympäröivät useat pienemmät kaupungit ja kylät, joista kuuluisimpina pohjoisen Onchan (jonka kanssa Douglas muodostaa kaksoiskaupungin) ja lännen Union Mills. Douglas on ollut Mansaaren pääkaupunki vuodesta 1863. Sitä ennen pääkaupungin kunnia kuului pienemmälle Castletownin kaupungille saaren eteläosassa. Lukuun ottamatta Tynwaldin päivää, jolloin se kokoontuu Tynwald Hillissä pienessä St John’s -kylässä lähellä saaren länsirannikkoa, Mansaaren parlamentti Tynwald kokoontuu Douglasissa.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.