Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3375 reitillä ja 692 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2.5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1.2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lautat maahan Mansaari

Ihmiset jotka eivät koskaan ole käyneet Mansaarella eivät usein edes tiedä missä päin maailmaa se sijaitsee. Mansaari sijaitsee Irlanninmeressä, Englannin, Skotlannin, Irlannin sekä Walesin välissä ja sieltä on oivalliset meri- sekä ilmayhteydet.

Mansaari on yksi Britannian kauneimmista kohteista sen kallio- ja jyrkännemaisemilla, lumoavilla laaksoilla, hiekkarannoilla sekä kivipaaseilla ja kelttiläisillä risteillään.

Mansaari on säästynyt muun Britannian turismilta ja siltä löytyy yltäkylläisesti seesteisiä kohteita. Voit tehdä hiljaisia kävelyretkiä saaren rannikkoja pitkin ja tehdä piknikkiretkiä läheisille maalaiskylille. Sen vanhanaikaisilla höyryjunilla ja kermateellä Mansaari on kuin pala menneisyyttä.

Vaikka Mansaaren maisemat ovat ainutlaatuisia, saarelle saapuvat turistit ovat eniten kiinnostuneita jokavuotisesta Mansaaren TT Moottoripyörä kilpa-ajoista kesäkuun alussa - moottoripyöräfanit saapuvat ympäri maailmaa kuminhajuiseen kilpa-ajoon.

Mansaaren sijainti on oivallinen meriyhteyksille jokapuolelta Iso-Britanniaa ja Irlantia. Douglasin satama on Mansaarten ainut satama jota operoi Isle of Man Steam Packet Company ja tarjoaa vierailijoille ravintolan, kahvilan sekä lasten leikkialueen.

Jos matkustat Englannin kautta, voit ottaa laivan Liverpoolista tai Heyshamista. Liverpoolista lähtee useasti enemmän laivoja ja matkat ovat nopeampia, kestäen noin kaksi tuntia viisitoista minuuttia. Osa laivayhtiöistä operoi kausiluonteisesti, joten on parasta varmistaa laivayhtiön aikataulut ennen matkaa.

Vuoden ympäri Isle of Man Steam Packet tarjoaa matkoja Pohjois-Irlannin Belfastiin ja Irlannin Dubliniin.

Lue lisää Näytä vähemmän

Suositut lauttaoperaattorit

  • Steam Packet
    • Etsi hinta

Reitit ja satamat maassa Mansaari