COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lautat maahan Mansaari

Ihmiset jotka eivät koskaan ole käyneet Mansaarella eivät usein edes tiedä missä päin maailmaa se sijaitsee. Mansaari sijaitsee Irlanninmeressä, Englannin, Skotlannin, Irlannin sekä Walesin välissä ja sieltä on oivalliset meri- sekä ilmayhteydet.

Mansaari on yksi Britannian kauneimmista kohteista sen kallio- ja jyrkännemaisemilla, lumoavilla laaksoilla, hiekkarannoilla sekä kivipaaseilla ja kelttiläisillä risteillään.

Mansaari on säästynyt muun Britannian turismilta ja siltä löytyy yltäkylläisesti seesteisiä kohteita. Voit tehdä hiljaisia kävelyretkiä saaren rannikkoja pitkin ja tehdä piknikkiretkiä läheisille maalaiskylille. Sen vanhanaikaisilla höyryjunilla ja kermateellä Mansaari on kuin pala menneisyyttä.

Vaikka Mansaaren maisemat ovat ainutlaatuisia, saarelle saapuvat turistit ovat eniten kiinnostuneita jokavuotisesta Mansaaren TT Moottoripyörä kilpa-ajoista kesäkuun alussa - moottoripyöräfanit saapuvat ympäri maailmaa kuminhajuiseen kilpa-ajoon.

Mansaaren sijainti on oivallinen meriyhteyksille jokapuolelta Iso-Britanniaa ja Irlantia. Douglasin satama on Mansaarten ainut satama jota operoi Isle of Man Steam Packet Company ja tarjoaa vierailijoille ravintolan, kahvilan sekä lasten leikkialueen.

Jos matkustat Englannin kautta, voit ottaa laivan Liverpoolista tai Heyshamista. Liverpoolista lähtee useasti enemmän laivoja ja matkat ovat nopeampia, kestäen noin kaksi tuntia viisitoista minuuttia. Osa laivayhtiöistä operoi kausiluonteisesti, joten on parasta varmistaa laivayhtiön aikataulut ennen matkaa.

Vuoden ympäri Isle of Man Steam Packet tarjoaa matkoja Pohjois-Irlannin Belfastiin ja Irlannin Dubliniin.

Suositut lauttaoperaattorit

  • 2 lähtöä viikoittain 2 h 45 min
  • Etsi hinta

Mansaari arvostelut

 • "Isle of Man matka"

  Minä & vaimo olemme matkustaneet Isle of Maniin useampaan otteeseen lautalla ja joka kerta olemme nauttineet matkasta täysin siemauksin, etenkin ruokapalveluista ja mielestämme henkilökunta on aina ollut kohtelias ja avulias joka tapauksessa, miksi lentää kun voit saada kunnon viihtyvyyttä ja mahtavan stressittömän matkan!

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Retki Isle of Manille"

  Matkustin Heyshamista Isle of Manille ja ylitys oli todella miellyttävä kummallakin suunnalla, moottoripyörä oli turvallisesti kiinnitetty. Istuin ravintola/baarialueella mikä oli siisti ja mukava. En halua valittaa, mutta matka kesti 4 tuntia kummallakin suunnalla, mikä voi koitua pitkäveteiseksi.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hyvää palvelua"

  Nautimme matkastamme Isle of Manille & takaisin. Henkilökunta oli todella kohtelias & avulias ja laivalla oli paljon tilaa haahuilemiseen - paljon parempi vaihtoehto kuin lentäminen! Saavuimme myös ajoissa kummallakin matkalla.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "reittimatka Dublin - Douglas"

  Mukava merimatka. matka meni nopeasti. Baarista sai Guinness olutta. Matkustajia ei ollut liikaa, joten istumapaikat saimme valita vapaasti ja tilaa oli riittävästi. tarjolla olisi ollut English Breakfast joka näytti ihan OK. kahvilassa myös tarjolla voileipiä, sipsejä yms.

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laivalla

Ota selvää millaista lautalla on ennen matkaasi.

Laivaoppaat, videot & arvostelut

Reitit ja satamat maassa Mansaari