Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Fishguard lauttasatamaan

 • Autolla

  Idästä seuraa reittiä M4 Fishguardiin sekä A40 Carmarthenista. Etelästä seuraa reittiä A40 Haverfordwestistä, joka Swansean lähistöllä yhdistyy reittiin M4 reittien A40 & A48 kautta. Pohjoisesta seuraa A487 Aberystwythin ja Cardiganin kautta. Fishguard sijaitsee A40 & A487 risteyksessä. Seuraa opastuksia satamaan, joka on noin 1.6 km luoteeseen Fishguardin keskustasta.

 • Junalla

  Fishguardin rautatieaseman laituri sijaitsee kätevästi Stena Linen matkustajaterminaalin vieressä. Saadaksesi lisätietoa ja tehdäksesi varauksen, vieraile trains to Fishguard tai trains to Wales sivullamme.

 • Bussilla

  Richards Bros -bussit pysähtyvät Fishguardin keskustassa ja Goodwickissä saapuen satamaan kl 14.30 lähtöä varten. Matkan kesto on noin 8 minuuttia Fishguardista.

 • Osoite

  Stena Line, Fishguard Harbour, Goodwick, Pembrokeshire, SA64 0BU

 • Fishguard majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Fishguard lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Fishguard majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Fishguard lauttapalvelut

Fishguard opas

Fishguard opas

Fishguard on pienei kaupunki Walesin Pembrokeshiressä. Fishguardin satama ei oikeastaan ole Fishguardissa, sillä se siirrettiin parin kilometrin päähän Goodwickiin viime vuosisadan alussa. Vanha Roayl Oak -pubi oli tapahtumien keskiössä, kun ranskalaiset ja irlantilaiset joukot viimeksi yrittivät valloittaa Britannian 1797. Onnettomat joukot saapuivat neuvottelemaan tulitauosta, jonka paikalle kokoontuneet britit onnistuivat kääntämään ehdottomaksi antautumiseksi. Joukot luovuttivat heti erehdyttyään luulemaan brittien sillintereitä ja punaisia flaneliasuja brittiläisen jalkaväen univormuiksi. Vaikka tarina ei olisikaan totta, se ainakin on kiistaton fakta, että 47-vuotias suutari Jemima Nicholas, ”walesilainen sankaritar”, vangitsi yksinään 14 sotilasta. Nicholaksen hauta löytyy St Mary’s -kirkon vierestä, pubin takaa.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.