Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Folegandros lauttasatamaan

  • Folegandros majoitus

    Jos sinun tarvitsee viettää yö Folegandros lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Folegandros majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Folegandros lauttapalvelut

Folegandros opas

Folegandros opas

Folegandrosksen pieni kreikkalainen saari muodostaa yhdessä Sikinokse, Ioksen, Anafin ja Santorinin kanssa Egeanmeren eteläiset Kykladit. Folegandroksen historiasta ei tiedetä paljoa. Sen ensimmäiset asukkaat olivat doorilaisia. Myöhemmin se siirtyi Ateenan vallan alle. vuonna 1207 venetsialainen Marco Sanudo valloitti saaren ja 1800-luvulla kreikkalaiset ottivat sen takaisin. Folegandrosin maasto on vaihtelevaa ja saarelta löytyy korkeita jyrkänteitä sekä suuri luola. Saaren ”pääkaupunki” Chora on rakennettu 200-metrisen jyrkänteen reunalle.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.