Varaa lautta satamaan Frederikshavn

Frederikshavn lauttasatama kohteessa Tanska yhdistää sinut satamaan Göteborg maassa Ruotsi ja valittavanasi on jopa 49 lauttavuoroa viikossa. Matka Frederikshavn - Göteborg kestää nopeimmillaan 3 tuntia 15 minuuttia ja väliä liikennöi Stena Line.

Frederikshavn -satamakartta

Klikkaa karttaa

Frederikshavn lauttavaihtoehdot

Frederikshavn lauttapalvelut

 • Stena Line
  • 7 lähtöä päivittäin 3 h 15 min
  • Etsi hinta

Frederikshavn lauttasatama

Frederikshavnin satamakaupunki sijaitsee Jyllannin niemimaalla Tanskan pohjois-kärjessä. Kattegatin salmen suojaamana, Frederikshavn on hiljainen kaupunki jota ympäröi kilometrejä tasaista peltoa. Lukuisilla laitureilla ja ruuhkaisella itämeren laivaliikenteellä, satamassa vierailee vuosittain monia matkustajia.

Frederikshavnin satama sijaitsee suojaisassa poukamassa jonka muodostaa kaksi aallonmurtajaa. Terminaali on moderni rakennus joka istuu laajan satamalaiturin päässä. Sen alla sijaitsee matkustajille suunnattu kävelysilta jonka avulla voi välttää ruuhkaisen satamaliikenteen.

Satamasta löytyy monia mukavuuksia kuten WC-tilat, kahvila jossa myydään lämmintä ruokaa ja juomia, odotusalue sekä infopiste turisteille. Organisoidut ja siistit penkkirivit sekä modernit lähtöselvitysohjelmistot tekevät laivaannoususta sekä odotuksesta vaivattoman.

Jos saavut satamaan autolla, voit matkata pitkin E45 moottoritietä joka kulkee Jyllannin suurimmasta kaupungista, Aalborgista, aina satamaan asti. Lyhyen kävelymatkan päässä sijaitsee myös Frederikshavnin rautatieasema josta on erinomaiset yhteydet muualle Tanskaan kuten Kööpenhaminaan joka sijaitsee viiden tunnin junamatkan päässä.

Frederikshavnin satamasta lähtee laivoja kahteen kohteeseen. Stena Line laivat tarjoavat päivittäisiä yhteyksiä Ruotsin Göteborgiin Kattegatin salmen yli, sekä viikottaisia pidempiä matkoja Norjan pääkaupunkiin, Osloon.

Näin pääset Frederikshavn lauttasatamaan

 • Autolla

  Færgehavnsvej 10, 9900 Frederikshavn

 • Junalla

  Færgehavnsvej 10, 9900 Frederikshavn

 • Bussilla

  Færgehavnsvej 10, 9900 Frederikshavn

 • Paikoitus

  Færgehavnsvej 10, 9900 Frederikshavn

 • Osoite

  Færgehavnsvej 10, 9900 Frederikshavn

 • Frederikshavn majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Frederikshavn lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Frederikshavn majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!