Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Frederikshavn lauttasatamaan

 • Autolla

  Pohjoisesta ota reitti 40 etelään ja seuraa opastuksia Frederikshavniin. Lännestä taas ota reitti 35 itään ja etelästä reitti 45 pohjoiseen ja seuraa opastuksia Frederikshavniin. Päästyäsi Frederikshavniin, seuraa opastuksia satamaan.

 • Junalla

  Rautatieasema sijaitsee lähellä kaupungin keskustaa ja asemalta on yhteyksiä suurimpaan osaan Tanskaa. Frederikshavn on linjalla Hjørring, Aalborg, Århus, Odense, Kööpenhamina. Matka Kööpenhaminaan kestää noin 5 tuntia 50 minuuttia.

 • Bussilla

  Paikallisbussien lisäksi Frederikshavnista on busseja Esbjergiin, Aalborgiin, Brøndersleviin ja Sindaliin.

 • Paikoitus

  Terminaalin edessä on lyhytaikaispaikoitusalue, joka on ilmainen, vartioimaton ja maksimipysäköintiaika on 8 tuntia. Pitkäaikaispaikoitusalue, jossa on pysäköintimittari, löytyy läheltä terminaalia. Hinta on 5 DKK per tunti, 50 DKK per 24 tuntia ja 300 DKK per viikko. Vain Tanskan kruunut käyvät maksuvälineenä.

 • Osoite

  Færgehavnsvej 10, 9900 Frederikshavn, Tanska

 • Frederikshavn majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Frederikshavn lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Frederikshavn majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Frederikshavn lauttapalvelut

Frederikshavn opas

Frederikshavn lauttasatama

Frederikshavnin satamakaupunki sijaitsee Jyllannin niemimaalla Tanskan pohjois-kärjessä. Kattegatin salmen suojaamana, Frederikshavn on hiljainen kaupunki jota ympäröi kilometrejä tasaista peltoa. Lukuisilla laitureilla ja ruuhkaisella itämeren laivaliikenteellä, satamassa vierailee vuosittain monia matkustajia. Frederikshavnin satama sijaitsee suojaisassa poukamassa jonka muodostaa kaksi aallonmurtajaa. Terminaali on moderni rakennus joka istuu laajan satamalaiturin päässä. Sen alla sijaitsee matkustajille suunnattu kävelysilta jonka avulla voi välttää ruuhkaisen satamaliikenteen. Satamasta löytyy monia mukavuuksia kuten WC-tilat, kahvila jossa myydään lämmintä ruokaa ja juomia, odotusalue sekä infopiste turisteille. Organisoidut ja siistit penkkirivit sekä modernit lähtöselvitysohjelmistot tekevät laivaannoususta sekä odotuksesta vaivattoman. Jos saavut satamaan autolla, voit matkata pitkin E45 moottoritietä joka kulkee Jyllannin suurimmasta kaupungista, Aalborgista, aina satamaan asti. Lyhyen kävelymatkan päässä sijaitsee myös Frederikshavnin rautatieasema josta on erinomaiset yhteydet muualle Tanskaan kuten Kööpenhaminaan joka sijaitsee viiden tunnin junamatkan päässä. Frederikshavnin satamasta lähtee laivoja kahteen kohteeseen. Stena Line laivat tarjoavat päivittäisiä yhteyksiä Ruotsin Göteborgiin Kattegatin salmen yli, sekä viikottaisia pidempiä matkoja Norjan pääkaupunkiin, Osloon.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.