Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Gdynia lauttasatamaan

 • Autolla

  Gdyniasta on hyvät yhteydet muualla Puolaan E28 moottoritien ja 6, 20, 1 ja 7 teiden kautta.

 • Junalla/Bussilla

  Linja-autoasema sijaitsee lähellä Gdynian rautatieasemaa, jonne pääsee eri puolilta maata. Päästäksesi satamaan ota bussi nro 125 tai 105.

 • Osoite

  Kwiastkowskiego 60 PL-81156 Gdynia, Puola

 • Gdynia majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Gdynia lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Gdynia majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Gdynia lauttapalvelut

Gdynia opas

Gdynia lauttasatama

Gdynia toimi pienenä kalastajakylänä vuoteen 1920 asti, jolloin Puolan ja Neuvostoliiton välinen sota kasvatti sataman tärkeyttä. Sataman kehittäminen alkoi hiljalleen kasvattamaan kaupungin suosiota ja asutusta alkoi lisääntyä sataman lähettyville. Vuosien saatossa kaupungista kasvoi eloisa moderni satamakaupunki. Gdynia sijaitsee täydellisen kaarevan Gdanskin lahden lomassa Puolan pohjoisosassa. Vaikka itse kaupunki on nuori, se on omaksunut suuren osan paikallisen historian perimästä. Vaikka kaupungin keskustaa koristavat modernit rakennukset ja kerrostalot, kaupungin ympärillä on rakennelmia jo 1800-luvulta. Rakennelmista vanhin ja merkittävin on arkkienkeli Mikaelin kirkko jonka historia ulottuu 1200 luvulle jKr. Kirkon voi löytää Oksywien esikaupunkialueelta ja sitä koristavat kiviseinämät sekä puinen kirkko torni. Oksywietä hallitsi muinoin esihistoriallinen Oksywie-kansa. Gdynian satama koostuu lukuisista laitureista jotka katsovat Puck -salmea kohti Gdanskin merenlahden edustalla. Vaikka useimpaa laitureista käytetään Itämereltä saapuvan rahtitavaran vastaanottamiseen, osa niistä toimii matkustajaliikenteen laitureina joiden ympärillä sijaitsee lukuisia kauppoja, baareja, ravintoloita ja jopa museoita. Lahti virtaa kauemmas sisämaahan, jossa laiturit sekä matkustajaterminaali sijaitsevat. Terminaali on suuri ja tarjoaa paljon viihdykettä kuten odotussalin, myyntiautomaatteja kuumalla ruoalla sekä virvokkeilla, sekä elektronisen lähtöselvitysohjelmiston jonka avulla laivaannousu sujuu vaivattomasti ja nopeasti. Satamakaupunkiin pääsee nopeasti Gdanskista kaupungit yhdistävää E28 moottoritietä pitkin. Sataman lähettyvillä sijaitsee myös rautatieasema josta lähtee junia aina maan pääkaupunkiin Varsovaan asti. Gdyniassa operoidaan tällä hetkellä yhtä säännöllistä reittiä Gdynian ja Etelä-Ruotsin Karlskronan välillä. Vuoroja on monesti viikossa ja niitä operoi Stena Line. Laivat matkaavat Helin niemimaan ohi ennen Itämerelle suuntaamista.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.