Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Golfo Aranci lauttasatamaan

 • Autolla

  Golfo Arancin satama sijaitsee Sardinian koillisosassa. Pohjoisesta etelään -päätie on kaksikaistainen Carlo Felice SS 131. Pohjoisesta tullessa poistu reitiltä SS1 (State Road 1) ja seuraa opastuksia Golfo Aranciin noin 7 km. Etelästä tullessa seuraa opastuksia Golfo Aranciin reitiltä SS 131. Sataman sijainti on Nuova Stazione Marittima.

 • Junalla

  Sardinian junalinjan reitti näyttää valtavalta Y-kirjaimelta. Pääreitti kulkee Cagliarista Chillivaniin ohittaen Oristanon ja tämän jälkeen jakautuu kahtia (siksi Y) - yksi puoli jatkaa Sassariin ja Porto Torresiin ja toinen Olbiaan ja Golfo Aranciin.

 • Bussilla

  Bussit Golfo Arancista kulkevat useisiin kohteisiin Sardiniassa. ARST-bussit kulkevat Sardinian provinsseihin ja yhtiöllä on asema Golfo Arancissa. Saadaksesi lisätietoa, vieraile Arst Sardegna sivulla.

 • Osoite

  Nuova Stazione Marittima, 07020 Golfo Aranci, Sardinia

 • Golfo Aranci majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Golfo Aranci lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Golfo Aranci majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Golfo Aranci lauttapalvelut

Golfo Aranci opas

Golfo Aranci opas

Kaupunki sijaitsee Golfo Arancin lahdessa 18 kilometriä Olbiasta koilliseen. Golfo Aranci sijaitsee rautatieaseman ja Civitavecchiaan kulkevien lauttojen sataman välissä. Satamansa ansiosta Golfo Arancilla on tärkeä asema Sardinian turistireittien sydämenä. Ennen kaupunkia hallitsivat Aragonilaiset, ja 1900-luvun alussa siitä tuli tärkeä kauppasatama. Nykyään Golfo Aranci rantoineen on tehnyt itsestään halutun lomakohteen. Luonnonkauniiden valkohiekkaisten rantojen ja upeiden kallionkielekkeiden Golfo di Marinella on hyvin suosittu turistien keskuudessa. Monte Canareddun ja Monte Maiorin huippujen ympäröimää ja vehreän välimerellisen pusikon peittämää mahtavaa poukamaa reunustavat lukuisat veden muokkaamat graniittilohkareet.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.