Varaa lautta satamaan Göteborg

Lauttasatamaa Göteborg, Ruotsi palvelee usea lauttareitti, jotka vievät Kiel & Frederikshavn. Jopa 56 lähtöä viikoittain, Göteborg satama yhdistää kohteen Ruotsi kohteisiin Saksa & Tanska.

Matka-ajat vaihtelevat siten, että nopein matka kestää 3 tuntia 15 minuuttia reitillä Frederikshavn ja pisin 14 tuntia 30 minuuttia reitillä Kiel.

Vaikka tältä sivula löytyy nopea tiivistelmä matka-ajoista, suosittelemme tarkistamaan reaaliaikaiset ajat ja hinnat Göteborg hintahaullamme.

Göteborg -satamakartta

Klikkaa karttaa

Göteborg lauttapalvelut

 • Stena Line
  • 7 lähtöä viikoittain 14 h 30 min
  • Etsi hinta
 • Stena Line
  • 7 lähtöä päivittäin 3 h 15 min
  • Etsi hinta

Göteborg opas

Götebrg sijaitsee Ruotsin länsirannikolla ja on Ruotsin toiseksi suurin kaupunki. Göteborgin satama on pohjoismaiden suurin ja erittäin vilkas. Kaupunki on kooltaan melko pieni, mutta nähtävää ja tehtävää riittää kaikenikäisille aina aamusta iltaan.

Mitä tehtävää Göteborg tarjoaa?

Göteborg tunnetaan sen designista ja taiteesta, sekä michelin tähdillä palkituista ravintoloista. Jopa 2,700 hektaaria luontoa kaunistaa Göteborgin maisemia, joten olit sitten rentoutumismatkalla tai etsimässä aktiviteettitäytteistä lomaa, Göteborgin luonto on aina ympärilläsi.
Kaupunki tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia sukeltaa kaupungin historiaan ja luontoon. Göteborgin kasvitieteellinen puutarha esittelee 16,000 kasvilajia ja on avoinna joka päivä vuoden ympäri aamu yhdeksästä ilta yhdeksään. Se on myös erittäin oivallinen lomakaupunki lapsiperheille. Universeum Science Centre Korsvägenin lähellä tarjoaa kiinnostavaa viihdettä niin lapsille kuin aikuisillekin. Tässä 7-kerroksisessa keskuksessa voit katsella eksoottisia eläimiä, kävellä sademetsässä, ja nähdä kun keskuksen henkilökunta ruokkii haita valtavassa akvaariossa. Museo sijaitsee myös lähellä maailmanhistorian kulttuurimuseota ja mukavaa Exercisparkenia jossa voi pelata minigolfia, rantalentopallon, jalkapalloa ja paljon muuta. Puisto sijaitsee Engelbrektsgatanin ja Södra vägenin risteyksessä. Stigbergetin Merenkulun museo sekä Aquarium tarjoavat mielenkiintoista tietoa merestä ja merenelävistä. Vanhemmille lapsille on tarjolla laivasimulaattori ja pienemmille tarjotaan esittelykierroksia joissa kerrotaan erilaisista merieläimistä.
Erittäin hauskaa ajanvietettä tarjoaa myös Lisenbergin huvipuisto, joka muuttuu syyslomalla halloweeni-teemaiseksi puistoksi jossa on kummitustaloja, karkkisuihkuja, discoja, karuselleja ja paljon muuta jännittävää viihdettä.
Myös Kaupungin museot ovat erittäin mielenkiintoisia. Göteborgin taidemuseo on palkittu pohjoismaisen taiteen kokoelmastaan. Myös design-museo Röhsska sekä mielenkiintoinen maailmankulttuurimuseo ovat kiinnostavia käyntikohteita. Kronhuset 1654 luvulta on Göteborgin historiallisin rakennus ja ehdottomasti näkemisen arvoinen.
Tämän lisäksi Göteborg isännöi kansainvälisen EuroPride tapahtuman sekä tunnetun vuotuisan Göteborgin film festivaalin.

Mitä liikennemuotoja Göteborg tarjoaa?

Göteborgissa liikkuminen on helppoa. Keskusta-alue on käveltävissä, ja laajemmin kaupunkia on helppo tutkia raitiovaunulla matkustaen. Raideverkosto on kattava. Raitiovaunulippu tulee ostaa ennen matkan alkua, ja kerta- ja sarjalippuja myydään kioskeissa.
Julkisen liikenteen verkostoon kuuluvat myös saaristolautat, jotka liikennöivät ympäri vuoden.

Näin pääset Göteborg lauttasatamaan

 • Autolla

  Stena Line Danmarksterminalen, 413 27, Gothenburg, Sweden

  Stena Line Tysklandsterminalen, 414 55, Gothenburg, Sweden

 • Junalla

  Stena Line Danmarksterminalen, 413 27, Gothenburg, Sweden

  Stena Line Tysklandsterminalen, 414 55, Gothenburg, Sweden

 • Bussilla

  Stena Line Danmarksterminalen, 413 27, Gothenburg, Sweden

  Stena Line Tysklandsterminalen, 414 55, Gothenburg, Sweden

 • Osoite

  Stena Line Danmarksterminalen, 413 27, Gothenburg, Sweden

  Stena Line Tysklandsterminalen, 414 55, Gothenburg, Sweden

 • Göteborg majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Göteborg lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Göteborg majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!