Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Göteborg lauttasatamaan

 • Autolla

  Danmarksterminalen sijaitsee noin 4 km ja Tysklandsterminalen noin 6 km kaupungin keskustasta. Göteborg on Varbergin och Strömstadin välissä E6 tiellä. Varberg on 75 km ja Strömstad 164 km Göteborgista.

 • Junalla

  Danmarksterminalen on noin 2.5 km ja Tysklandsterminalen noin 6 km Göteborgin rautatieasemalta, jolle on useita lähtöjä päivässä monista Euroopan pääkaupungeista. Ota raitiovaunu nro. 3, 9 tai 11 Danmarksterminaleniin ja jää pois pysäkillä 'Masthuggstorget'. Tysklandsterminaleniin ota raitiovaunu nro. 3 ja 9 ja jää pois pysäkillä 'Chapmans Torg'.

 • Bussilla

  Linja-autoasema on rautatieaseman vieressä. Asemalta on päivittäin busseja useisiin kohteisiin Ruotsissa. Muutamat bussit liikennöivät Danmarksterminalenin lähistölle, mutta Tysklandsterminaleniin ei ole suoria busseja.

 • Osoite

  Danmarksterminalen Andréegatan 9, 405 19 Göteborg, Sverige Tysklandsterminalen Elof Lindälvs Gata, 414 55 Göteborg, Sverige

 • Göteborg majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Göteborg lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Göteborg majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Göteborg lauttapalvelut

Göteborg opas

Mitä tehtävää Göteborg tarjoaa?

Göteborg tunnetaan sen designista ja taiteesta, sekä michelin tähdillä palkituista ravintoloista. Jopa 2,700 hektaaria luontoa kaunistaa Göteborgin maisemia, joten olit sitten rentoutumismatkalla tai etsimässä aktiviteettitäytteistä lomaa, Göteborgin luonto on aina ympärilläsi. Kaupunki tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia sukeltaa kaupungin historiaan ja luontoon. Göteborgin kasvitieteellinen puutarha esittelee 16,000 kasvilajia ja on avoinna joka päivä vuoden ympäri aamu yhdeksästä ilta yhdeksään. Se on myös erittäin oivallinen lomakaupunki lapsiperheille. Universeum Science Centre Korsvägenin lähellä tarjoaa kiinnostavaa viihdettä niin lapsille kuin aikuisillekin. Tässä 7-kerroksisessa keskuksessa voit katsella eksoottisia eläimiä, kävellä sademetsässä, ja nähdä kun keskuksen henkilökunta ruokkii haita valtavassa akvaariossa. Museo sijaitsee myös lähellä maailmanhistorian kulttuurimuseota ja mukavaa Exercisparkenia jossa voi pelata minigolfia, rantalentopallon, jalkapalloa ja paljon muuta. Puisto sijaitsee Engelbrektsgatanin ja Södra vägenin risteyksessä. Stigbergetin Merenkulun museo sekä Aquarium tarjoavat mielenkiintoista tietoa merestä ja merenelävistä. Vanhemmille lapsille on tarjolla laivasimulaattori ja pienemmille tarjotaan esittelykierroksia joissa kerrotaan erilaisista merieläimistä. Erittäin hauskaa ajanvietettä tarjoaa myös Lisenbergin huvipuisto, joka muuttuu syyslomalla halloweeni-teemaiseksi puistoksi jossa on kummitustaloja, karkkisuihkuja, discoja, karuselleja ja paljon muuta jännittävää viihdettä. Myös Kaupungin museot ovat erittäin mielenkiintoisia. Göteborgin taidemuseo on palkittu pohjoismaisen taiteen kokoelmastaan. Myös design-museo Röhsska sekä mielenkiintoinen maailmankulttuurimuseo ovat kiinnostavia käyntikohteita. Kronhuset 1654 luvulta on Göteborgin historiallisin rakennus ja ehdottomasti näkemisen arvoinen. Tämän lisäksi Göteborg isännöi kansainvälisen EuroPride tapahtuman sekä tunnetun vuotuisan Göteborgin film festivaalin.

Mitä liikennemuotoja Göteborg tarjoaa?

Göteborgissa liikkuminen on helppoa. Keskusta-alue on käveltävissä, ja laajemmin kaupunkia on helppo tutkia raitiovaunulla matkustaen. Raideverkosto on kattava. Raitiovaunulippu tulee ostaa ennen matkan alkua, ja kerta- ja sarjalippuja myydään kioskeissa. Julkisen liikenteen verkostoon kuuluvat myös saaristolautat, jotka liikennöivät ympäri vuoden.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.