Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Hoek van Holland lauttasatamaan

 • Autolla

  Erinomaista E30/E25 moottoritieverkostoa pääset Hoek van Hollandista Amsterdamiin, Rotterdamiin ja muualle Hollantiin. Liity moottoritielle ja seuraa tienviittoja 'Engeland' ja 'Hoek van Holland'.

 • Junalla

  Amsterdam Express ja paikallisjunat Rotterdamista ja Haagista.

 • Paikoitus

  Satamasta löytyy hyvät lyhytaikais- ja pitkäaikaispaikoitusmahdollisuudet. Paikat vammaisille kuljettajille ovat kätevästi sijoitettu.

 • Osoite

  Stationsweg 10, 3151 HS Hoek van Holland, Hollanti

 • Hoek van Holland majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Hoek van Holland lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Hoek van Holland majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Hoek van Holland lauttapalvelut

Hoek van Holland opas

Hoek van Holland opas

Hook of Holland on kiireinen satama, mutta myös ”Meri-Rotterdamiksi” kutsuttu lomakohde. Satama-lomakohde yhdistelmät ovat tyypillisiä hollantilaisille ja belgialaisille rannikoille: koska mailla on vähän maata ja paljon ihmisiä, rannikolla on kaksi tehtävää: se huolehtii laivakuljetuksista ja tarjoaa virkistysmahdollisuuksia kesäturisteille. Siistit hollantilaiset pystyvät kuitenkin piilottamaan satama-alueen lomarannoilta. Hook of Holland on kirjaimellisesti nurkan takana Europortin ja Rotterdamin teollisuusalueista – jos Pohjanmeren rannalta kääntyy vasemmalle Nieuwe Waterweg -jokea (Rotterdamin mereen yhdistävä kanaali) seuraavalle kävelykadulle, ohikulkevia laivoja voi melkein koskea. Tästä syystä kävelykatu vetääkin paljon turisteja puoleensa. Hoek van Hollandin alue kattaa 16,7 km² (josta 13,92 km² on kuivaa maata). Mahdollisuudet ovat rajattomat, etsitpä sitten rantakilometrejä, pyöräilyä tai maaseutukävelyjä.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.