COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lautat maahan Hollanti

Kansainvälisesti tunnetun Hollannin virallinen nimi on Alankomaiden Valtakunta tai vain Alankomaat.

Maan naapurimaihin kuuluu Belgia etelässä ja Saksa pohjoisessa. Maan rajasta jopa kolmasosa on rannikkoa (450 kilometriä).

Amsterdam on kansainvälisesti tunnettu kaupunki josta puhutaan paljon, mutta Alankomailla on paljon muutakin tarjottavaa. Moniin mielenkiintoisiin kaupunkeihin kuuluu esimerkiksi Rotterdam, Haag ja Arnhem maaseudulla, sekä keskiaikaiset kaupungit Delft ja Utrecht.

Jos haluat matkustaa Hollantiin laivalla auton kanssa tai ilman, Englannista Hollantiin on tarjolla useita ylityksiä monista satamista. Laivamatkoista vastaa monet laivayhtiöt jotka operoivat suuria ylellisiä risteilylaivoja.

Laivalla Hollantiin matkustaminen on muutenkin kätevää jos haluaa matkustaa muualle Eurooppaan kuten Saksaan tai Puolaan.

Suositut lauttaoperaattorit

  • 14 lähtöä viikoittain 6 h 45 min
  • Etsi hinta
  • 7 lähtöä viikoittain 11 h
  • Etsi hinta
  • 7 lähtöä viikoittain 15 h 45 min
  • Etsi hinta

Hollanti arvostelut

 • "Superlautta tosiaan!"

  Matkustin äskettäin Stena Britannicalla Harwichista Hook of Hollantiin - ja täytyy sanoa että olin vaikuttunut! Lautat ovat upouusia joten kaikki oli viimeisenpäälle laitettua ravintoloista baareihin. Drinkit ja buffet ravintolan ruoka oli hinnoiteltu kohtuullisesti - laivalla oli myös a la carte ravintola, johon emme kuitenkaan menneet. Hytit olivat tahrattoman puhtaita ja hyvin varusteltuja, niissä oli leveämmät vuoteet kun lautoilla yleensä sekä taulu-tv ja ilmainen wifi - mikä nosti tämän laivan tavallista korkeammalle. Matkustaisin tällä lautalla epäilemättä uudestaan.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "erittäin edullinen"

  Olemme olleet tällä laivalla kahdesti, suosittelemme ottamaan hyvän hytin. Meillä oi mukana omat ruoat, voileivät ja pussikeitot. Kaupasta sai halpaa viinaa ja hinnat baarissa olivat kohtuulliset. Ota mukaan matkavedenkeitin ja mukeja jne. Brysseli on mahtava! Se on kuin pieni Venetsia, kannattaa käydä.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Mahtava matka – Sunnuntai 18.syyskuuta 2011"

  Osana 1000 mailin hyväntekeväisyys pyöräilyä Suffolkista Etelä-Ranskaan, minä ja 2 kaveriani otimme lautan Doverista Calais’hin. Lippumme sisälsi pääsyn yksityiseen loungeen ja ravintolaan. Matkustimme klo 09:40 laivalla, mikä sopi hyvin aikatauluumme, sillä olimme aamiaisen ja levon tarpeessa. Laivaan nousu ja laivan lähtö sujui nopeasti, laiva oli ajoissa ja ravintola tarjosi mahtavan englantilaisen aamiaisen ja palvelu oli huomaavaista. Olen aiemmin käyttänyt Kanaalitunnelia, mutta tämä on ehdottomasti parempi tapa matkustaa! Nick Mills

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hyvä ylitys"

  Otimme aamulaivan Doverista ja ylitys oli hyvin kitkaton ja suorastaan miellyttävä. Aamiainen oli todella herkullinen ja valmisti meidät päivän koitoksiin.

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laivalla

Ota selvää millaista lautalla on ennen matkaasi.

Laivaoppaat, videot & arvostelut

Reitit ja satamat maassa Hollanti