Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Karlskrona lauttasatamaan

 • Autolla

  Lauttaterminaali sijaitsee Verkössä, joka on noin 10 km Karlskronan keskustasta. Seuraa tienviittoja kohti Verköä ja Gdyniaa.

 • Junalla

  Rautatieasema sijaitsee Karlskronan keskustassa. SJ ja Blekingetrafiken tarjoaa hyvät junayhteydet Karlskronasta muualle Ruotsiin.

 • Bussilla

  Ota paikallisbussi nro. 6 Kungsplan Karlskrona linja-autoasemalta lauttaterminaaliin. Matkan kesto on noin 25 minuuttia. Swebusexpress ja Blekingetrafiken tarjoavat hyvät bussiyhteydet Karlskronasta muualle Ruotsiin.

 • Osoite

  Verköterminalen, 37106 Lyckeby, Ruotsi

 • Karlskrona majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Karlskrona lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Karlskrona majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Karlskrona lauttapalvelut

Karlskrona opas

Karlskrona opas

Kuningas Kaarle XI, jonka patsas seisoo aukiolla, perusti kaupungin 1680 vahvistamaan Itämeren hallintaa. Kaupunki on rakennettu 33:lle saarelle. Leveät kadut ja monumentaaliset rakennukset tarjoavat klassista puhtautta ja barokin loistoa. Kuningas Kustaa III:n vallan aikaan laivoja rakennettiin laivaston rakennusmestari Fredrik Henrik af Chapmanin valvovan silmän alla. Karlskrona on kokenut Ruotsin suurimman IT-alan kasvun. TelecomCity-verkon lisäksi on kehitetty Blekingen teknillinen korkeakoulua, joka on menestynyt IT:n ja tutkimuksen alalla. Kaupungin maantieteellisen sijainti on suotuisa ja useat kaupungin teollisuusalan yrityksistä ovat maailmanlaajuisia toimijoita. Ruotsin eteläisin saaristo tarjoaa upeita uinti- ja veneilymahdollisuuksia. Karlskrona kuhisee yrityshenkeä. Linnoitukset ovat kuitenkin säilyneet käytännössä koskemattomina 1700-luvun alkupuolelta.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.