Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Larvik lauttasatamaan

 • Autolla

  Kristiansandista ota E18 Stathellen kautta Arendalia kohti seuraten opastuksia Larvikiin. Oslosta ota E18 Holmestrandin kautta Drammenia kohti seuraten opastuksia Larvikiin. Päästyäsi Larvikiin, seuraa opastuksia satamaan.

 • Bussilla

  Nor-Way Busselspressen bussit pysähtyvät Larvikissa matkalla Seljorfista Tønsbergiin. Päästäksesi muihin kohteisiin rannikolla, sinun voi tulla vaihtaa Tønsbergissä tai Arendalissa.

 • Osoite

  Fergeterminalen, Revet, 3263 Larvik, Norja

 • Larvik majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Larvik lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Larvik majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Larvik lauttapalvelut

Larvik opas

Larvik opas

Larvik on kaupunki ja kunta Lounais-Norjan Vestfoldin läänissä. Kreivi Ulrik Fredrik Gydenløve perusti kaupungin vuonna 1671. Kaupungin seudulta löytyy vanhin tunnettu viikinkiajan kauppapaikka. Kaivauksissa ja tutkimuksissa selvisi, että noin 1,000 asukkaan Kaupang toimi käsityön ja kaupan keskuksena. Viikingit asuivat paikalla noin vuosina 700-900 jaa. Toukokuussa 2000 aloitettiin uudet kaivaukset. Larvikilla on oma kivilaatunsa, jota kutsutaan Larvikittiksi. Se on 270 miljoonaa vuotta vanhaa ja sitä on käytetty kivenlouhinnassa yli 100 vuoden ajan. Nykyään kivi on Larvikin tärkein vientituote. Nykyinen kivenlouhintateollisuus on myös Larvikin suurin teollisuudenala. Larvikista löytyy Treschow-tila, jonka omistaa nykyään Norjan varakkain nainen Mille-Marie Treschow. Tila perustettiin 1820-luvulla viimeisen kreivin jouduttua vararikkoon.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.