Color Line

Color Line on Norjan suurin, ja yksi Euroopan johtavista lauttayhtiöistä. Sillä on yli 100 vuoden kokemus lauttaliikenteestä Norjan ja Euroopan välillä.

Color Linena tunnettu tuotemerkki syntyi vuonna 1990, kun Jahre Line ja Norway Line yhdistyivät, ja ostivat Fred Olsen-lautat. Nykyään laivat kuljettavat vuosittain 4,2 miljoonaa matkustajaa, 800 000 autoa ja 160 000 kärryä. Yhtiö työllistää nykyään noin 3 500 ihmistä neljässä eri maassa. Color Linen pääkonttori sijaitsee Oslossa, ja sillä on useita toimistoja ympäri Norjaa.

Color Linen laivoilla palvelut ja aktiviteetit sopivat kaiken ikäisille. Laivoilla on suuria tax-free -kauppoja, leikkialueita ja viihdettä niin nuorille kuin vanhoillekin. Hyttivalikoima on laaja säädyllisestä säästöluokasta tilaviin Color Class -sviitteihin.

Laivaston muodostavat MS Color Magic, joka on maailman suurin autokannellinen risteilylautta, ja maailmanluokan alukset MS Color Fantasy, Color Viking, Super Speed 1, Super Speed 2 ja Color Hybrid, jotka kuljettavat valtavia määriä matkustajia.

Osoiteessa directferries.fi voit verrata Color Line -aikatauluja ja hintoja vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Lue lisää Näytä vähemmän

Operaattorin Color Line kaikki reitit