Color Line
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Color Line

Color Line on Norjan suurin, ja yksi Euroopan johtavista lauttayhtiöistä. Sillä on yli 100 vuoden kokemus lauttaliikenteestä Norjan ja Euroopan välillä.

Color Linena tunnettu tuotemerkki syntyi vuonna 1990, kun Jahre Line ja Norway Line yhdistyivät, ja ostivat Fred Olsen-lautat. Nykyään laivat kuljettavat vuosittain 4,2 miljoonaa matkustajaa, 800 000 autoa ja 160 000 kärryä. Yhtiö työllistää nykyään noin 3 500 ihmistä neljässä eri maassa. Color Linen pääkonttori sijaitsee Oslossa, ja sillä on useita toimistoja ympäri Norjaa.

Color Linen laivoilla palvelut ja aktiviteetit sopivat kaiken ikäisille. Laivoilla on suuria tax-free -kauppoja, leikkialueita ja viihdettä niin nuorille kuin vanhoillekin. Hyttivalikoima on laaja säädyllisestä säästöluokasta tilaviin Color Class -sviitteihin.

Laivaston muodostavat MS Color Magic, joka on maailman suurin autokannellinen risteilylautta, ja maailmanluokan alukset MS Color Fantasy, Color Viking, Super Speed 1, Super Speed 2 ja Color Hybrid, jotka kuljettavat valtavia määriä matkustajia.

Osoiteessa directferries.fi voit verrata Color Line -aikatauluja ja hintoja vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Color Line asiakasarviot

 • "Sujuva lauttayhteys Tanskasta Norjaan"

  Hyvä ja siisti laiva ja monipuolinen taxfree. Kaikki sujui nopeasti.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "SuperSpeed 2, Color Line ,Norja-Tanska"

  Oli mukava matkustaa uudehkolla laivalla.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "nopea ja helppo tapa matkustaa Tanskasta Norjaan"

  Viihtyisät tilat, hyvää ruokaa buffetista,tullaan varmaan toistekin,päästiin autokannella hissin läheisyyteen niinkuin oli sovittu kun vaimolla on liikuntarajoitteita,ystävällinen palvelu

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hyvä ja helppo "

  Menimme koko perhe autolla lautalla Tanskasta Norjaan. Matkan sai tilattua kätevästi ja edullisesti netin kautta. Aiemmin emme olleet käyneet kummassakaan maassa ja satamat olivat molemmissa päissä hienosti ohjastettu ja pääsi hyvin matkaan. Laivalla oli riittävästi tekemistä ja tarjontaa muutaman tunnin matkaan esim. monta erilaista ruokavaihtoehtoa sekä pari kauppaa. Tuuli oli ulkona varsin kova, mutta laivalla keinumista tuskin huomasikaan.

  Lue lisää Näytä vähemmän

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.