Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Liepaja lauttasatamaan

  • Liepaja majoitus

    Jos sinun tarvitsee viettää yö Liepaja lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Liepaja majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Liepaja lauttapalvelut

Liepaja opas

Liepaja opas

Liepaja on kaupunki Länsi-Latviassa Itämeren rannalla. Se on Latvian kolmanneksi suurin kaupunki ja tärkeä jäätön satama. Liepajan perustivat kuurilaiset kalastajat ja se tunnettiin alkujaan vuonna 1253 nimellä Lyva. Saksalaisen ritarikunnan alainen kalparitaristo perusti paikalle Libaun kaupungin vuonna 1263. Nimi Liepaja alkoi yleistyä vuoden 1560 jälkeen. Vuonna 1625 kreivi Friedrich Kettler antoi sille kaupunkioikeudet, jotka Puolan kuningas Sigismund III vahvisti vuonna 1626. Liepaja ja Kuurinmaa siirtyivät Puolan jaoissa Venäjän keisarikunnan hallintaan vuonna 1795. Kaupungista tuli venäläisille merkittävä Itämeren satama ja se oli Amerikkaan muuttajien keskeinen lähtösatama. Kun suurin osa Latviasta oli Bolshevikkien vallassa, Liepaja oli vuonna 1919 hetken aikaa maan hallituksen tilapäinen kotipaikka.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.