Varaa lautta satamaan Liepaja

Liepaja lauttasatama kohteessa Latvia yhdistää sinut satamaan Travemünde maassa Saksa ja valittavanasi on jopa 6 lauttavuoroa viikossa. Matka Liepaja - Travemünde kestää nopeimmillaan 22 tuntia ja väliä liikennöi Stena Line.

Liepaja -satamakartta

Klikkaa karttaa

Liepaja lauttapalvelut

 • Stena Line
  • 6 lähtöä viikoittain 22 h
  • Etsi hinta

Liepaja opas

Liepaja on kaupunki Länsi-Latviassa Itämeren rannalla. Se on Latvian kolmanneksi suurin kaupunki ja tärkeä jäätön satama. Liepajan perustivat kuurilaiset kalastajat ja se tunnettiin alkujaan vuonna 1253 nimellä Lyva. Saksalaisen ritarikunnan alainen kalparitaristo perusti paikalle Libaun kaupungin vuonna 1263. Nimi Liepaja alkoi yleistyä vuoden 1560 jälkeen. Vuonna 1625 kreivi Friedrich Kettler antoi sille kaupunkioikeudet, jotka Puolan kuningas Sigismund III vahvisti vuonna 1626.
Liepaja ja Kuurinmaa siirtyivät Puolan jaoissa Venäjän keisarikunnan hallintaan vuonna 1795. Kaupungista tuli venäläisille merkittävä Itämeren satama ja se oli Amerikkaan muuttajien keskeinen lähtösatama. Kun suurin osa Latviasta oli Bolshevikkien vallassa, Liepaja oli vuonna 1919 hetken aikaa maan hallituksen tilapäinen kotipaikka.

Näin pääset Liepaja lauttasatamaan

 • Liepaja Ferry Port Address

  Terrabalt terminal, 14a Brīvostas Street, Liepāja

 • Liepaja majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Liepaja lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Liepaja majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!