Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Malmö lauttasatamaan

  • Osoite

    Grimsbygatan 8 21120 Malmö Ruotsi

  • Malmö majoitus

    Jos sinun tarvitsee viettää yö Malmö lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Malmö majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Malmö lauttapalvelut

Malmö opas

Mitä ajanvietettä Malmö tarjoaa?

Malmö tarjoaa rikkaan valikoiman kulttuurillisia kokemuksia koko perheelle. Se tunnetaan ympäristöystävällisyydestään, designista, huonekaluista sekä käsitöistä. Ympäri Malmöä kulkee pyöräilyteitä ja bussit kulkevat maakaasulla. Kungsparken, Slottsparken ja suuri Pildammsparken ovat kauniita puistoalueita, jotka soveltuvat täydellisesti aurinkoisen päivän viettoon. Malmö Folkets Parkista löytyy paljon tehtävää kuten kauniita nurmikkoalueita piknikeille. Puistosta löytyy tivoli, terraario, kahviloita ja ravintoloita. Tarjolla on myös minigolfia ja ratsastusta. Kesäisin myös 'Ribban' hiekkaranta täyttyy auringonpalvojista ja lapsiperheistä ja se on suosittu niin paikallisten kun vierailijoidenkin keskuudessa. Malmöstä löytyy lukuisia kulttuurikohteita ja nähtävyyksiä. Turning Torso on 54-kerroksinen kerrostalo ja näyttävä kappale arkkitehtuuria. Se on 190 metriä korkea ja täten Ruotsin korkein rakennus. Turning Torson ylimpään kerrokseen on mahdollisuus kivuta kesäisin. Malmön Konsthallista löytyy modernia taidetta ja klassista taidetta. Se on yksi Euroopan suurimmista modernin taiteen rakennuksista. Malmön arkkitehtuuri on sekoitus monta eri tyyliä ja siinä on monia tanskalaisia vaikutteita.Stortorgetilta löytyy renesanssin ajan arkkitehtuuria, kun taas St Petrikyrkan koreilee goottilaisella arkkitehtuurilla. Form/Design centeristä Hedmanska Gårdenissa löydät skandinavialaista designia sekä käsitöitä. Yksi kuuluisista nähtävyyksistä on Malmön linna 'Malmöhus' joka rakennettiin 1434. Muihin historiallisiin kohteisiin kuuluu idyllinen Lilla Torget sekä vanhakaupunki Gamla staden. Erittäin suosittu on myös Wake Park - vesilautailulle tarkoitettu alue länsisataman lähettyvillä tarjoaa vesilaitaulua veneen perässä niin aloittelijoille kuin harrastajillekin. Myös Pohjois-Euroopan ainut venetsialainen kanaali sijaitsee Malmössä ja tarjoaa kondoli-ajeluita Malmön kauniissa ympäristössä.

Mitä liikennemuotoja Malmö tarjoaa?

Malmö on kooltaan melko pieni joten sen ympäri voi matkata helposti jalan. Kaupungissa voi myös vuokrata city-pyöriä joilla ajelu Malmön .. maaperässä on helppoa. Vaihtoehtoisesti tarjolla on bussilinjoja sekä lähijunia. Vihreät bussit operoivat pääkaupunkiseudulla ja keltaiset vievät lähikaupunkialueille sekä läheisiin kaupunkeihin kuten Helsingborgiin ja Ystadiin.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.