Varaa lautta satamaan Malmö

Malmö lauttasatama kohteessa Ruotsi yhdistää sinut satamaan Travemünde maassa Saksa ja valittavanasi on jopa 19 lauttavuoroa viikossa. Matka Malmö - Travemünde kestää nopeimmillaan 8 tuntia 45 minuuttia ja väliä liikennöi Finnlines.

Malmö -satamakartta

Klikkaa karttaa

Malmö lauttavaihtoehdot

Malmö lauttapalvelut

 • Finnlines
  • 19 lähtöä viikoittain 8 h 45 min
  • Etsi hinta

Malmö opas

Malmö on Skoonen kunnan pääkaupunki ja suurin kaupunki alueella. Se on myös kolmanneksi suurin kaupunki Ruotsissa Tukholman ja Göteborgin jälkeen. Malmö on yksi Skandinavian aikaisimmin teollistuneista kaupungeista ja Tanskan ja Ruotsin välisen Öresundin sillan rakentamisen jälkeen kaupunki on nauttinut huomattavasta arkkitehtuurisesta kehityksestä. Kaupungista löytyy lukuisia historiallisia rakennuksia sekä puistoja ja se toimii Skaanen taloudellisena keskuksena.

Mitä ajanvietettä Malmö tarjoaa?

Malmö tarjoaa rikkaan valikoiman kulttuurillisia kokemuksia koko perheelle. Se tunnetaan ympäristöystävällisyydestään, designista, huonekaluista sekä käsitöistä. Ympäri Malmöä kulkee pyöräilyteitä ja bussit kulkevat maakaasulla.
Kungsparken, Slottsparken ja suuri Pildammsparken ovat kauniita puistoalueita, jotka soveltuvat täydellisesti aurinkoisen päivän viettoon. Malmö Folkets Parkista löytyy paljon tehtävää kuten kauniita nurmikkoalueita piknikeille. Puistosta löytyy tivoli, terraario, kahviloita ja ravintoloita. Tarjolla on myös minigolfia ja ratsastusta. Kesäisin myös 'Ribban' hiekkaranta täyttyy auringonpalvojista ja lapsiperheistä ja se on suosittu niin paikallisten kun vierailijoidenkin keskuudessa.
Malmöstä löytyy lukuisia kulttuurikohteita ja nähtävyyksiä. Turning Torso on 54-kerroksinen kerrostalo ja näyttävä kappale arkkitehtuuria. Se on 190 metriä korkea ja täten Ruotsin korkein rakennus. Turning Torson ylimpään kerrokseen on mahdollisuus kivuta kesäisin. Malmön Konsthallista löytyy modernia taidetta ja klassista taidetta. Se on yksi Euroopan suurimmista modernin taiteen rakennuksista.
Malmön arkkitehtuuri on sekoitus monta eri tyyliä ja siinä on monia tanskalaisia vaikutteita.Stortorgetilta löytyy renesanssin ajan arkkitehtuuria, kun taas St Petrikyrkan koreilee goottilaisella arkkitehtuurilla.
Form/Design centeristä Hedmanska Gårdenissa löydät skandinavialaista designia sekä käsitöitä. Yksi kuuluisista nähtävyyksistä on Malmön linna 'Malmöhus' joka rakennettiin 1434. Muihin historiallisiin kohteisiin kuuluu idyllinen Lilla Torget sekä vanhakaupunki Gamla staden.
Erittäin suosittu on myös Wake Park - vesilautailulle tarkoitettu alue länsisataman lähettyvillä tarjoaa vesilaitaulua veneen perässä niin aloittelijoille kuin harrastajillekin.
Myös Pohjois-Euroopan ainut venetsialainen kanaali sijaitsee Malmössä ja tarjoaa kondoli-ajeluita Malmön kauniissa ympäristössä.

Mitä liikennemuotoja Malmö tarjoaa?

Malmö on kooltaan melko pieni joten sen ympäri voi matkata helposti jalan. Kaupungissa voi myös vuokrata city-pyöriä joilla ajelu Malmön tasaisessa maaperässä on helppoa. Vaihtoehtoisesti tarjolla on bussilinjoja sekä lähijunia. Vihreät bussit operoivat pääkaupunkiseudulla ja keltaiset vievät lähikaupunkialueille sekä läheisiin kaupunkeihin kuten Helsingborgiin ja Ystadiin.

Näin pääset Malmö lauttasatamaan

 • Osoite

  Norra Hamnen, Lappögatan 3B, 211 24 Malmö

 • Malmö majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Malmö lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Malmö majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!