Varaa lautta satamaan Malmö

Malmö lauttasatama kohteessa Ruotsi yhdistää sinut satamaan Travemünde maassa Saksa ja valittavanasi on jopa 19 lauttavuoroa viikossa. Matka Malmö - Travemünde kestää nopeimmillaan 8 tuntia 45 minuuttia ja väliä liikennöi Finnlines.

Malmö -satamakartta

Klikkaa karttaa

Malmö lauttapalvelut

 • Finnlines
  • 19 lähtöä viikoittain 8 h 45 min
  • Etsi hinta

Malmo lauttasatama

Malmön rannikkokaupunki on kolmanneksi suurin kaupunki Ruotsissa ja omistaa lisäksi yhden maailman ruuhkaisimmista satamista. Malmö oli 1900-luvulla teollistumisen edelläkävijä Øresundin alueella ja nykyään se toimii pohjoismaisen taiteen keskuksena sekä tarjoaa maan parhaimpia kouluja jotka erikoistuvat teatteritaiteeseen ja musiikkiin.

Øresundin silta joka avattiin 2000-luvun alussa yhdistää Malmön Tanskan Kööpenhaminaan. Tämä palkittu rakennelma tarjoaa kahdeksan kilometrin pituisen sillan kahden maan välille Øresundin salmen yli.

Vaikka Malmön lähtöselvitysterminaalin palvelut ovat rajallisia, matkat sujuvat mukavasti nopean ja vaivattoman laivaan- sekä maihinnousun ansiosta. Satamassa operoidaan tällä hetkellä vain yhtä reittiä Ruotsin Malmön ja Saksan Travemunden välillä jota operoi Finnlines.

Näin pääset Malmö lauttasatamaan

 • Osoite

  Norra Hamnen, Lappögatan 3B, 211 24 Malmö

 • Malmö majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Malmö lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Malmö majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!