COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Corsica Linea

Corsica Linea, joka osti SNCM-laivat vuonna 2016, on Maritima Ferriesin uusi tuotenimi. He keskittyvät tarjoamaan parhaan palvelun Ranskan Välimeren Korsika-saarelle.

Corsica Linea sisältää uuden joukon osakkeenomistajia. Vuoden 2016 tammikuussa Patrick Rocca valittiin tytäryhtiö MCM:n uudeksi sisäänostajaksi. Monen kuukauden lakikiistan jälkeen 15 osakkeenomistajan liitto otti yhtiön haltuunsa, ja he päättivät käyttää uutta nimeä ja eri värejä.

Corsica Linean punaiset alukset tarjoavat palveluita Ranskan pääkauppasatamasta Marseillesista läpi vuoden. He tarjoavat myös säännöllisiä ylityksiä Korsikan Ajaccion, Proprianon, Bastian ja Ile Roussen satamiin, sekä suoria yhteyksiä merikylpylä Porto-Vecchioon.

Lomasi alkaa heti, kun astut Corsica Linean risteilyaluksille. Alukset on varustettu valikoimalla hyttejä, ja risteilylautta Danielle Casanova voi kuljettaa jopa 2 200 matkustajaa ja 700 ajoneuvoa. Jean Nicoli-alus oli Corsica Linean ensimmäinen uusia värejä kantava alus. Heidän liikemerkkiinsä kuuluu myös Korsikan lipussa esiintyvä kuvio.

Mene osoitteeseen directferries.fi löytääksesi Corsica Linea -aikataulut sekä hinnat ja varataksesi Corsica Linea -lippuja. Etsitkö edullisimpia hintoja? Ei hätää, vertaamme Corsica Lineaiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin Corsica Linea kaikki reitit

Corsica Linea asiakasarviot

  • "Cordia linea"

    Kiva! Söin hyvää villisika pastaa😊

    Lue lisää Näytä vähemmän