Corsica Linea
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Corsica Linea

Corsica Linea, joka osti SNCM-laivat vuonna 2016, on Maritima Ferriesin uusi tuotenimi. He keskittyvät tarjoamaan parhaan palvelun Ranskan Välimeren Korsika-saarelle.

Corsica Linea sisältää uuden joukon osakkeenomistajia. Vuoden 2016 tammikuussa Patrick Rocca valittiin tytäryhtiö MCM:n uudeksi sisäänostajaksi. Monen kuukauden lakikiistan jälkeen 15 osakkeenomistajan liitto otti yhtiön haltuunsa, ja he päättivät käyttää uutta nimeä ja eri värejä.

Corsica Linean punaiset alukset tarjoavat palveluita Ranskan pääkauppasatamasta Marseillesista läpi vuoden. He tarjoavat myös säännöllisiä ylityksiä Korsikan Ajaccion, Proprianon, Bastian ja Ile Roussen satamiin, sekä suoria yhteyksiä merikylpylä Porto-Vecchioon.

Lomasi alkaa heti, kun astut Corsica Linean risteilyaluksille. Alukset on varustettu valikoimalla hyttejä, ja risteilylautta Danielle Casanova voi kuljettaa jopa 2 200 matkustajaa ja 700 ajoneuvoa. Jean Nicoli-alus oli Corsica Linean ensimmäinen uusia värejä kantava alus. Heidän liikemerkkiinsä kuuluu myös Korsikan lipussa esiintyvä kuvio.

Mene osoitteeseen directferries.fi löytääksesi Corsica Linea -aikataulut sekä hinnat ja varataksesi Corsica Linea -lippuja. Etsitkö edullisimpia hintoja? Ei hätää, vertaamme Corsica Lineaiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin Corsica Linea kaikki reitit

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Corsica Linea asiakasarviot

  • "Cordia linea"

    Kiva! Söin hyvää villisika pastaa😊

    Lue lisää Näytä vähemmän

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.