CTN Ferries
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

CTN Ferries

CTN Ferries, eli Compagnie Tunisienne de Navigation, on yhdistänyt Tunisian pääsatamat Välimeren halki Manner-Eurooppaan yli neljän vuosikymmenen ajan.

CTN Ferries, joka perustettiin vuonna 1959, on koonnut laivaston, jonka ansiosta he ovat nousseet yhdeksi alueen vaikuttavimmista lauttayhtiöistä. Lisäksi he voivat laivastonsa avulla tarjota huipputason palvelua matkojen tiheyden, matkakokemuksen ja hintalaatusuhteen kannalta.

CTN Ferries tarjoaa säännöllisen palvelun Tunisian ja Pohjois-Välimeren satamien välillä kuuden modernin laivan laivastolla sekä matkustajille että rahtiajoneuvoille. Heidän kaksi suurinta autolauttaansa, Carthage ja Tanit, ovat hyvin varustettuja tilojen suhteen, ja tarjoavat matkustajille mukavan, ylellisen ja miellyttävän matkan. Autolautoista löytyy vastaanotto, valikoima ravintoloita, baareja, kahviloita, allasbaari, lasten leikkihuone, uima-allas, ja poreamme sekä tax free-kauppoja.

Osoitteesta directferries.fi löydät CTN Ferries aikataulut sekä hinnat ja voit varata CTN Ferries lippuja. Kun mahdollista, vertaamme CTN Ferries vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.