COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

CTN Ferries

CTN Ferries, eli Compagnie Tunisienne de Navigation, on yhdistänyt Tunisian pääsatamat Välimeren halki Manner-Eurooppaan yli neljän vuosikymmenen ajan.

CTN Ferries, joka perustettiin vuonna 1959, on koonnut laivaston, jonka ansiosta he ovat nousseet yhdeksi alueen vaikuttavimmista lauttayhtiöistä. Lisäksi he voivat laivastonsa avulla tarjota huipputason palvelua matkojen tiheyden, matkakokemuksen ja hintalaatusuhteen kannalta.

CTN Ferries tarjoaa säännöllisen palvelun Tunisian ja Pohjois-Välimeren satamien välillä kuuden modernin laivan laivastolla sekä matkustajille että rahtiajoneuvoille. Heidän kaksi suurinta autolauttaansa, Carthage ja Tanit, ovat hyvin varustettuja tilojen suhteen, ja tarjoavat matkustajille mukavan, ylellisen ja miellyttävän matkan. Autolautoista löytyy vastaanotto, valikoima ravintoloita, baareja, kahviloita, allasbaari, lasten leikkihuone, uima-allas, ja poreamme sekä tax free-kauppoja.

Osoitteesta directferries.fi löydät CTN Ferries aikataulut sekä hinnat ja voit varata CTN Ferries lippuja. Kun mahdollista, vertaamme CTN Ferries vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin CTN Ferries kaikki reitit